Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Horren

Met name in de lente en de zomer zetten we allemaal onze ramen en deuren het liefst wagenwijd open. En terecht! Maar die insecten houden we liever buiten.

En daarom hebben wij een ruime keus aan horren, waaronder de rolhor, inzerolhor, inzethor, vaste hor, en plissé-horren. Er zijn ook mogelijkheden zoals een zonwerende doek, of een gaas dat speciaal tegen pollen bestand is zodat hooikoortsveroorzakers buitenshuis worden gehouden. Voor iedereen is er wel een oplossing, en alle mogelijkheden kun je bij ons in de winkel komen bekijken.

Horren om insecten buiten te houden?

Die vind je bij ons. Er is veel mogelijk dus maak voor een uitgebreid advies een afspraak. We helpen je graag.

Maak een afspraak

In onze showroom kunnen we je laten zien welke horren er zijn, en wat bij jouw huis past.

Stap gerust eens binnen.

Onze showroom

Welke horren passen bij jou?

Horren bieden uitkomst voor wie op warme zomerdagen frisse lucht binnen wil hebben en insecten buiten wil houden. Maar welk type past bij jou thuis? Er zijn diverse modellen: rolhorren en draai-kiephorren. Voor deuren, ramen, horizontaal, verticaal, inzethorren en speciale modellen voor bredere puien.

 Je raam of deur hoeft geen standaardformaat te hebben om bij Brok Interieur te winkelen. We kunnen elke hor helemaal op maat maken. Ons montageteam zal hem voor je inmeten en installeren.

De horren worden gemaakt door Luxaflex, een toonaangevend merk in de raamdecoratie. Onze horren staan dan ook garant voor jarenlang woonplezier en zijn geschikt voor binnen- en voor buitendeuren. 

Laat je online inspireren door een greep uit ons aanbod of bezoek de woonwinkel in Hengelo om meer te bekijken. Onze woonspecialisten helpen je graag aan passend advies of een 3D-ontwerp op maat.

Een greep uit onze collectie:

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken