Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Gordijnen

Gordijnen kunnen erg sfeerbepalend zijn voor een inrichting. Door te kiezen voor grote, zware gordijnen in een mooie stof – wellicht met motief? – kunnen ze je woon- of slaapkamer helemaal af maken.

Maar wellicht is dat niet wat je zoekt, en wil je graag lichte of transparante gordijnen. Hoe dan ook, bij Brok Interieur hebben we een groot assortiment aan stoffen in allerlei kleuren en met verschillende motieven. We adviseren graag. En wat betreft het opmeten; daarvoor komen we graag bij je langs zodat we precies weten wat de afmetingen moeten zijn, maak je daarover geen zorgen. En heb je vragen of specifieke wensen? Vertel ze ons gerust, er is ontzettend veel mogelijk!

Gordijnen maken je interieur af, laat je door ons inspireren.

Dus stap gerust onze winkel binnen om rond te neuzen tussen alle gordijnen uit ons grote assortiment. Bij vragen kunnen we je dan direct helpen. Heb je advies nodig? Maak dan gerust een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder met jouw droominterieur!

Maak een afspraak

Gordijnen kunnen je woning nóg meer aankleden.

Kom langs in onze showroom om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze Showroom

Welke gordijnen passen bij jou?

Verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer of overgordijnen in de woonkamer? In een effen kleur of met een print? En voor welk materiaal kies je? Bij Brok Interieur heb je het helemaal in eigen hand. En ben je er nog niet uit? Dan geven onze woonexperts je graag passend advies.

 Wij leveren enkel maatwerk. Onze stoffeerders komen de gordijnen vooraf inmeten en kunnen ze ook vakkundig voor je ophangen. Liever eerst zien of een bepaalde kleur tot zijn recht komt bij jou thuis? Laat ons vrijblijvend een 3D-ontwerp maken.

Wij bieden een ruime collectie met hoogwaardige stoffen. Alle gordijnen kunnen op 30 graden worden gewassen, zonder verlies van kwaliteit. Bekijk onze horren, shutters, shades en jaloezieën voor meer raamdecoratie.

 Online hebben we een deel van ons assortiment voor je geselecteerd. Wil je alles zien en zelf ervaren? Of persoonlijk advies aan onze woonspecialisten vragen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken