Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Wij hebben soms het idee dat Elles nog beter weet wat wij mooi vinden, dan dat wij dat zelf weten.”

– Walter & Renske

De eetkamerset in de keuken van Walter & Renske

Het begon allemaal met onze verhuizing

We verhuisden naar een grotere woning waardoor we ‘te weinig’ meubelen hadden om onze woonkamer te vullen. Daarnaast vonden we niet alle meubelen die we hadden goed passen in ons nieuwe huis. En hoewel we aardig weten wat we mooi vinden, konden we best wat tips gebruiken over hoe deze nieuwe woning in te richten. 

Elles is twee keer bij ons thuis geweest om te kijken hoe we wonen en om te luisteren naar onze wensen en ideeën. Ze luistert goed en vertaalt dit in een ontwerp of loopt samen met je de showroom door om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Wij waarderen in haar aanpak haar eerlijkheid en directheid, waardoor we ook bij meubelen zijn uitgekomen die we in eerste instantie niet gelijk zelf zouden uitkiezen, maar die wel heel goed bij ons passen. Onze eetkamerstoelen, de Shark van Artifort, zijn hier een goed voorbeeld van. We wilden graag eetkamerstoelen met armleuningen, omdat we dat lekker vinden zitten. De Artifort Shark zouden wij daarom voorbij lopen, omdat deze geen armleuningen heeft. Elles liet ons echter deze stoelen zien, omdat zij deze bij ons vond passen en omdat ze heerlijk zitten. Na even in deze stoelen te hebben gezeten, waren wij verkocht door het design en het zitcomfort. Nog elke dag zijn wij superblij met deze stoelen!

Wij hebben soms het idee dat Elles nog beter weet wat we mooi vinden, dan dat wij dat zelf weten. Ze weet ons net een stapje verder te duwen in onze keuzes, dan we zelf zouden durven te gaan. En het mooiste vinden we dat alles mooi bij elkaar past en één geheel is, ondanks dat onze meubelen niet uit eenzelfde serie komen of allemaal van hetzelfde merk zijn. We hebben een strakke inrichting, maar door het kleur- en materiaalgebruik is het wel huiselijk en gezellig.

Binnenkort krijgen we de jongens van het bezorgteam weer op bezoek, want we hebben nog een Amsterdammertje en een zwevend tv-meubel en dressoir van Pastoe besteld.

We zijn ook nog zoekende naar iets nieuws voor boven het dressoir, dus mogelijk komen we binnenkort weer even op bezoek bij Brok!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Afspraak maken