Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Van vloer tot kast, en van gordijnen tot bed, allemaal Brok Interieur. ”

– Familie Pasman

De Auronde van Auping

We komen ook graag bij Brok voor de exposities.

Lang geleden zijn we een zoektocht gestart naar een fijne meubelzaak omdat we veel nieuwe wensen te realiseren hadden. Na een aantal meubelzaken bezocht te hebben, kozen we uiteindelijk voor Brok Interieur omdat we het heel fijn vonden dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Maar ook de vriendelijkheid en toegankelijkheid sprak ons aan, want men is altijd in voor een praatje en een kopje koffie staat ook altijd klaar. Dat voelde gelijk vertrouwd!

Inmiddels zijn we een geruime tijd verder en hebben we Brok Interieur al vaak bezocht. Het begon met de aanschaf van enkele meubelen maar momenteel komt onze hele inrichting bij Brok Interieur vandaan. En de stoffering niet te vergeten.

En dan onze slaapkamer, die is óók door Brok ingericht.

Destijds kozen we voor een luxe boxspring met een bijpassende linnenkast. Daar waren we lange tijd ontzettend blij mee maar het bed hebben we inmiddels vervangen voor een ander model wat meer bij ons past. Een deelbare Auping Auronde, een designklassieker die ook prachtig bij onze linnnenkast staat.

We komen graag bij Brok. Voor de service, het praatje, de koffie… Maar bovenal het advies natuurlijk wat iedere keer weer goed aansluit bij onze wensen. En dat er ook nog exposities te bewonderen zijn, maakte de bezoeken in onze ogen nog waardevoller. Daar komen we graag voor langs, ook als we geen nieuwe meubelen nodig hebben.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Afspraak maken