Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Kleurenblind, maar toch goed betrokken bij advies”

– Frank & Jacqueline

De door Brok ingerichte woonkamer van Frank & Jacqueline

Elke keer als ik de kamer binnenloop krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Jacqueline vertelt: Eigenlijk zijn we op ons gevoel afgegaan. We zochten namelijk een woonwinkel voor een nieuwe eettafel en we hebben verschillende websites van winkels bezocht. Maar die van Brok sprong eruit. Want daar nodigden ze ons min of meer uit om gewoon naar de winkel te komen voor persoonlijk advies. En dat voelde direct heel vriendelijk en welkom.

Zo gezegd, zo gedaan. We kwamen dan wel voor een eettafel, maar er stonden meer meubelen op ons verlanglijstje. Eigenlijk wilden we gewoon een nieuwe inrichting, maar we vonden het erg moeilijk om daar keuzes in te maken. Omdat we het niet goed wisten en omdat Frank kleurenblind is. Maar daar wisten ze bij Brok wel raad mee. We hebben een uitgebreid en persoonlijk interieur- én kleuradvies gekregen, waar ze Frank goed bij wisten te betrekken. Ook hij heeft een goed beeld bij de ideeën, kleuren en modellen kunnen vormen door de wijze waarop het advies werd gegeven.

Uiteindelijk hebben we voor een mosgroene bank gekozen, een kleur die ik al heel lang mooi vind.

Op de muur achter de bank zit een lichte, oudroze kleur en die twee staan prachtig bij elkaar. Het kleed en de stoel komen ook van Brok en zijn in het interieurontwerp meegenomen. Alle tinten sluiten mooi op elkaar aan. We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken en elke keer als ik de kamer binnen loop krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Afspraak maken