Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar nieuwe meubels?

Maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jouw interieur passen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies.

Afspraak maken

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Ben je op zoek naar de mooiste gordijnen?

Maar twijfel je nog over de kleur, een eventuele print of de maat? Als je het fijn vindt komen we gerust bij je thuis langs om te kijken wat het mooiste zal staan. Onze experts geven je een passend textieladvies, maar hiervoor vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar de mooiste zonwering voor jouw huis?

Maar twijfel je over welk type zonwering het moet worden? Er is heel veel mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies, we helpen je graag.

Afspraak maken

Op zoek naar een PVC vloer die helemaal in jouw interieur past?

Maar zie je door de bomen het bos niet meer en ben je toe aan een deskundig advies? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze textieladviseurs voor een passend advies.

Maak een afspraak

Op zoek naar een nieuw bed, of wil je een complete make-over voor je slaapkamer?

Kom dan gerust bij ons langs voor een goed slaapadvies zodat je het juiste bed uitkiest. Maar ook voor linnenkasten, nachtkastjes of bedtextiel kun je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Afspraak maken

Laat je het ontwerpen van jouw nieuwe interieur graag aan ons over?

Simpelweg omdat je het niet weet, of omdat je advies van onze experts wel goed kunt gebruiken? Of omdat je wel weet wat je mooi vindt, maar niet weet hoe je daar een interieur mee inricht? Wij ontwerpen graag voor je. Maak een afspraak om jouw droominrichting met ons te realiseren!

Afspraak maken
Afspraak maken