Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Techniek gaat samen met stijl en sfeer als je het mij vraagt”

Romano Dopico Lago Slaapspecialist

Romano weet heel veel van het technische slaapvak én hij heeft ook veel gevoel voor stijl en sfeer. Dit komt door zijn opleiding tot interieuradviseur; hij maakt dus met plezier een echt “plaatje” van de slaapkamer!

De slaapafdeling is de plek waar hij iedere klant het beste slaapadvies geeft. Vragen stellen, bedden en boxsprings bekijken, matrassen testen… Romano neemt je mee in de beddenwereld en zorgt voor een perfect advies!  Daarnaast is het mogelijk om met Romano een compleet ontwerp te maken voor je (nieuwe) slaapkamer. Romano denkt mee in kleur, materialen en meubelen voor de kamer waar je iedere nacht tot rust komt.

Een advies voor jouw nieuwe bed? Maak dan een afspraak met Romano, of met één van onze andere slaapspecialisten.

Ga gerust even liggen op de bedden die bij ons in de showroom staan. Want dat is toch echt de enige én de beste manier om erachter te komen welk matras het moet gaan worden.

Natuurlijk moet een bed of boxspring ook het design hebben wat bij je past. Gelukkig weten onze specialisten daar ook alles van, en hebben we de juiste kleur niet in de winkel staan? Dan bestellen we die bij de fabrikant. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Op zoek naar een nieuw bed, of wil je een complete make-over voor je slaapkamer?

Kom dan gerust bij ons langs voor een goed slaapadvies zodat je het juiste bed uitkiest. Maar ook voor linnenkasten, nachtkastjes of bedtextiel kun je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Onze merken

Afspraak maken