Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Vloer- en raamdecoratie zijn de basis van een huis.”

Dean de Vries Stoffeerder

De precisie zit wel in de familie

Lang geleden, wel meer dan 35 jaar, is mede-eigenaar Ruurd bij Brok Interieur begonnen als leerling stoffeerder. Dean is zijn zoon! En volgde zijn vader op door óók bij Brok te starten als leerling stoffeerder.

Dean ging 3 jaar lang één dag in de week naar school en de andere dagen leerde hij het vak bij Brok in de praktijk. Inmiddels is hij gediplomeerd stoffeerder en volledig aan het werk voor ons. Of eigenlijk, voor jullie natuurlijk 😉 Wanneer je bij ons gekozen hebt voor mooie nieuwe raam- of vloerdecoratie, dan is de kans groot dat Dean bij je op de stoep staat om de vloer strak te leggen, of de raamdecoratie precies pas te monteren.

Een textieladvies voor jouw woning? Maak dan een afspraak met één van onze textieladviseurs.

Van tevoren kun je zien hoe het ontwerp er in jouw huis uit komt te zien, want met ons 3D-ontwerpprogramma Navigram kunnen we de ontwerpen en inrichting tot leven laten komen.

Kleuren, materialen en posities van de meubels zijn eenvoudig aan te passen aan jouw smaak. En wil je een bepaald product toch nog even in het echt voelen of uittesten? Het mooie is dat alle producten in onze showroom zijn te bewonderen en uit te proberen.

Direct textieladvies?

Dat kan! Maak een afspraak met een van onze textieladviseurs zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen. En ook als je twijfelt en graag wil dat we even thuis met je meekijken, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Ons is niets snel te gek, we staan voor je klaar. Dus plan een afspraak en dan gaan we er wat moois van maken!

Maak een afspraak

Het mooiste textiel tot zijn recht laten komen, dat is wat we doen bij Brok Interieur.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Onze merken

Afspraak maken