Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Nachtkastjes & Hockers

Je slaapkamer is niet compleet zonder een nachtkastje. Naast dat het erg praktisch is, is het ook een mooie aanvulling op de inrichting voor de slaapkamer.

En er zijn verschillende mogelijkheden. Het kan een nachtkastje zijn met lades, maar misschien is enkel een plankje voldoende. Of past er in jouw slaapkamer misschien wel een tafeltje, en is dat de mooiste oplossing?

Maak een afspraak bij ons om te zien wat de opties zijn.

Je slaapkamer is af met een stijlvol nachtkastje.

We hebben prachtige varianten in ons assortiment. Wil je weten hoe jouw slaapkamer mooi ingericht kan worden? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend slaapadvies.

Maak een afspraak

Een subtiel plankje of een opvallende poef naast je bed, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom ze bekijken!

Onze showroom

Welk nachtkastje past bij jou?

Nachtkastjes en hockers, of hockers als nachtkastje? Er zijn vele mogelijkheden binnen ons assortiment, waarbij uniek design altijd voorop staat. Mix & match in kleur en stijl, voor een speels effect, of laat ons een 3D-ontwerp maken dat perfect bij de rest van je interieur past.

De nachtkastjes & hockers zijn helemaal aan te passen op jouw woonstijl. Kies zelf de kleur, stijl, het materiaal en de vulling. Wij bieden een ruim assortiment met hoogwaardige stoffen en leersoorten. Glas, metaal of kunststof kan ook.

Merken als Arco, Harvink, Leolux, Metaform, Montis en Pode staan garant voor ijzersterk vakwerk. Bovendien gaan vorm en functie hand in hand in onze collectie. Uniek design meubilair waar je jarenlang woonplezier van zult hebben.

Bekijk online een selectie van onze nachtkastjes & hockers. Wil je meer zien of onze experts om woonadvies op maat vragen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Afspraak maken

Onze merken

Afspraak maken