Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Topdekmatrassen

Om een naad tussen twee eenpersoonsmatrassen te voorkomen of voor extra comfort. Lekker slapen begint met de combinatie van het juiste matras en een goede topper.

In onze collectie vind je topdekmatrassen van Auping, Pullman en Carpe Diem. Met verschillende vullingen en speciale uitvoeringen voor verstelbare bodems en boxsprings. Bekijk het online aanbod of bezoek onze woonwinkel in Hengelo om de complete collectie te zien en ervaren.

Welk topdekmatras past bij jou?

De naam zegt het al een beetje: een topdekmatras leg je bovenop je gewone matras. Een laag die extra ondersteuning en comfort biedt. Uitwasbaar en gemakkelijk te verschonen. Dit zorgt ervoor dat je matras langer meegaat. Brok Interieur heeft een uitgebreide collectie topdekmatrassen. In verschillende maten en uitvoeringen.

Welk model bij jou past is natuurlijk afhankelijk van de afmeting van je matras, maar ook van je slaaphouding en persoonlijke voorkeur. Wil je ondersteuning in schouders, nek en rug? Of juist extra zacht liggen? Bij ons vind je voor elk slaapprobleem een oplossing.

Onze toppers hebben een vulling van latex, koudschuim of traagschuim. Dit zorgt voor goede ventilatie. De topdekmatrassen kunnen op 30 graden worden gewassen. Bekijk onze bedden, hoofdkussens en dekbedden voor meer slaapkamerinspiratie. 

Online tonen we een deel van de collectie, om je een beeld te geven van ons aanbod. Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Bezoek de showroom in Hengelo om alles te zien en zelf te proberen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken