Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Matrassen

Eén op de vijf Nederlanders heeft slaapproblemen. Het geheim van een goede nachtrust is het juiste matras. Eén die goede ondersteuning biedt en aansluit op jouw slaaphouding.

Onze matrassen, van A-merken als Auping en Pullman, garanderen optimaal slaapcomfort. Een matras waarop je écht uitgerust wakker wordt. Bekijk het online aanbod of bezoek de woonwinkel in Hengelo om de luxe van onze matrassen zelf te ervaren.

Welke matrassen passen bij jou?

Brok Interieur biedt een uitgebreide collectie matrassen.  In de standaard eenpersoons- (90 x 200) en tweepersoonsmaten (180 x 200), maar ook in minder gangbare afmetingen. Omdat je bed een afwijkend formaat heeft bijvoorbeeld. Ook de hoogte en de hardheid van de matrassen kunnen verschillen.

 Bij een pocketveermatras bestaat de kern uit metalen veertjes. Deze veertjes zorgen ervoor dat jouw gewicht over het matras wordt verdeeld. Hoe meer veren, hoe meer flexibiliteit. De meeste matrassen zijn opgedeeld in comfortzones, die verschillen in hardheid.

 

Onze kwaliteitsmatrassen worden afgewerkt met een toplaag van latex, koudschuim of traagschuim voor extra comfort. De kern van veren zorgt voor goede ventilatie, goede hygiëne en een lange levensduur.

Bekijk onze boxsprings, topdekmatrassen en hoofdkussens voor meer slaapkamerinspiratie of bezoek de showroom in Hengelo. Je bent van harte welkom om te komen proefliggen!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken