Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Matrassen

Een mooi bed vinden we belangrijk, maar een goed matras is misschien nog wel belangrijker. Want een goed matras draagt bij aan een goede nachtrust zodat je ’s ochtends fit en uitgerust bent. Heel belangrijk!

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan matrassen en bedbodems, en als je die komt uittesten, laat je dan tegelijkertijd voorzien van een deskundig advies. Onze specialisten kunnen je precies vertellen wat bij je past naar aanleiding van jouw wensen.

Er is veel keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je op zoek naar een goed matras?

Maar heb je geen idee welke het moet worden? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend slaapadvies.

Maak een afspraak

Welk matras lekker ligt, dat moet je voelen.

In onze showroom kun je allerlei soorten uittesten.

Onze showroom

Welk matras past bij jou?

Matrassen zijn persoonlijk. Welk matras het best bij jou past is o.a. afhankelijk van je slaaphouding en van je lichaamstemperatuur tijdens het slapen. Wij werken met verschillende merken, materialen, vullingen. Onze experts helpen graag met het vinden van de juiste nachtrust voor elk slaaptype.

 In onze collectie vind je pocketveermatrassen en topdekmatrassen. Deze laatste plaats je bovenop je matras voor extra ondersteuning, comfort en hygiëne. De toppers haal je gemakkelijk los en ze kunnen op 30 graden worden gewassen in de wasmachine.

Slechte nachtrust kan leiden tot oververmoeidheid en soms zelfs blijvende klachten aan rug, nek en schouders. Onze a-merken, zoals Auping, Pullman en Carpe Diem, staan garant voor de beste kwaliteit en jarenlang slaapcomfort.

 Raak je maar niet uitgekeken op de website? In onze showroom in Hengelo hebben we nog veel meer matrassen. Je bent van harte welkom voor professioneel slaapadvies en om te komen proefliggen!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken