Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Linnenkasten

In bijna geen enkele slaapkamer ontbreekt een linnenkast. Om alle kleding op te bergen, maar ook voor het bedtextiel is dit een mooie plek.

We hebben een mooi assortiment aan linnenkasten en kunnen je ongetwijfeld een mooie oplossing bieden. Er zijn namelijk veel mogelijkheden qua stijlen en afmetingen, maar ook om de linnenkast in te delen. Denk namelijk aan een schoenenrek voor het netjes en overzichtelijk opbergen van schoenen, of een garderobehouder zodat colberts netjes blijven. En dan is het bij ons ook nog eens mogelijk om een linnenkast op maat te laten maken.

De mogelijkheden verkennen? Stap binnen!

Welke linnenkast past bij jou?

Een linnenkast is de ideale opberger. Voor kleding, schoenen en bedtextiel. Je kunt je linnenkast bij ons helemaal naar wens laten maken. Zo bepaal je zelf de kleur, het materiaal, de afmetingen en de indeling. De ultieme oplossing voor slaapkamers met moeilijke hoeken en lage plafonds of voor je walk-in closet.

 Naast de kleur en stijl, kun je bij een linnenkast op maat ook kiezen voor extra opbergers. Een schoenenrek, die je schoenen netjes uit het zicht houdt bijvoorbeeld, een garderoberek voor jassen of een complete kastenwand.

Wij werken enkel met de beste merken en materialen. De kasten kunnen tegen een stootje en onze woonexperts kunnen je idee vrijblijvend uittekenen in 3D. Bekijk onze bedden & boxsprings, matrassen en ons bedtextiel voor meer slaapkamerinspiratie.

Op de website tonen we voorbeelden uit onze Nolte-collectie. Bezoek de woonwinkel in Hengelo voor meer mogelijkheden en voor een linnenkast op maat. We helpen je graag aan passend interieuradvies.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken