Interieuradvies Sale & Acties

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Jouw woonkamer, helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen vind je bij ons...

Afspraak maken

Linnenkasten

In bijna geen enkele slaapkamer ontbreekt een linnenkast. Om alle kleding op te bergen, maar ook voor het bedtextiel is dit een mooie plek.

We hebben een mooi assortiment aan linnenkasten en kunnen je ongetwijfeld een mooie oplossing bieden. Er zijn namelijk veel mogelijkheden qua stijlen en afmetingen, maar ook om de linnenkast in te delen. Denk namelijk aan een schoenenrek voor het netjes en overzichtelijk opbergen van schoenen, of een garderobehouder zodat colberts netjes blijven. En dan is het bij ons ook nog eens mogelijk om een linnenkast op maat te laten maken.

De mogelijkheden verkennen? Stap binnen!

Welke linnenkast past bij jou?

Een linnenkast is de ideale opberger. Voor kleding, schoenen en bedtextiel. Je kunt je linnenkast bij ons helemaal naar wens laten maken. Zo bepaal je zelf de kleur, het materiaal, de afmetingen en de indeling. De ultieme oplossing voor slaapkamers met moeilijke hoeken en lage plafonds of voor je walk-in closet.

 Naast de kleur en stijl, kun je bij een linnenkast op maat ook kiezen voor extra opbergers. Een schoenenrek, die je schoenen netjes uit het zicht houdt bijvoorbeeld, een garderoberek voor jassen of een complete kastenwand.

Wij werken enkel met de beste merken en materialen. De kasten kunnen tegen een stootje en onze woonexperts kunnen je idee vrijblijvend uittekenen in 3D. Bekijk onze bedden & boxsprings, matrassen en ons bedtextiel voor meer slaapkamerinspiratie.

Op de website tonen we voorbeelden uit onze Nolte-collectie. Bezoek de woonwinkel in Hengelo voor meer mogelijkheden en voor een linnenkast op maat. We helpen je graag aan passend interieuradvies.

Direct slaapadvies

Weet je al welke type bed je mooi vindt? En naar welke merken je voorkeur uitgaat? Vul dan ons stijlplan in dan koppelen wij je aan één van onze adviseurs. Neemt maar 5min. in beslag.

Maak een afspraak

Wil je door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Geen probleem. Laat je telefoonnummer bij ons achter dan bellen we je.

Bel mij

Wil je met ons contact opnemen om een afspraak te maken?
Dat kan altijd. Bel ons op 074 – 29 13 126 of stuur een mail.

Mail sturen

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken