Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust en een gezond lichaam. Maar waar moet je op letten als je een kussen gaat kopen?

Eén van de aandachtspunten is je slaaphouding. Het is belangrijk dat je hoofd en nek in een rechte lijn liggen met je ruggengraat. Ben jij een rug-, zij- of buikslaper? En welk kussen past hierbij? Daarnaast is er ook verschil in materiaal en maatvoering. Bekijk onze collectie hoofdkussens met bekende merken als Auping, Silvana en Ducky Dons.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Zoek je een synthetisch model met een vaste vorm of een donzen hoofdkussen dat makkelijk te vormen is? Je keuze is o.a. afhankelijk van je houding en lichaamstemperatuur tijdens het slapen. Het kan ook zijn dat je allergisch bent voor bepaalde stoffen. Ons assortiment biedt voor elk slaaptype een geschikt kussen.

Je nek moet in een rechte lijn liggen met je rug. Dit voorkomt klachten. Buikslapers kunnen het best een zacht en plat kussen kopen. Slaap je op je zij, dan heeft je nek meer ondersteuning nodig. Rugslapers passen de hoogte van het kussen aan op hun postuur.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, kwaliteit en comfort staan voorop. De merken in de collectie zijn deskundig en innovatief, experts op slaapgebied. Bekijk onze boxsprings, pocketveermatrassen en dekbedden voor meer slaapkamerinspiratie.

 Online hebben we een greep uit de collectie voor je geselecteerd. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om het complete aanbod te bekijken en om onze comfortabele hoofdkussens zelf te ervaren.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken