Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Dekbedden

De perfecte deken houdt je ‘s nachts lekker warm, maar moet ook goed ventileren zodat je niet te veel gaat zweten in bed. Bij dekbedden is het van belang om te kijken wat het best bij je past.

Welke stof en vulling kies je? Wil je een seizoensdekbed kopen? Een anti-allergie dekbed? Of een partnerdekbed, dat kan worden gekoppeld? In onze collectie tref je kwaliteitsmerken als  Silvana, Castella en Ducky Dons. Bezoek de woonwinkel in Hengelo om alle modellen te zien en zelf te ervaren.

Welk dekbed past bij jou?

De belangrijkste factor bij het kopen van een nieuw dekbed is je lichaamstemperatuur. Heb je het snel warm? Dan kun je beter niet voor wol kiezen, maar voor synthetisch materiaal. Dit ventileert goed en is bovendien anti-allergisch. Onze A-kwaliteit dekbedden bieden comfort voor elk slaaptype.

Naast de keuze in stof en vulling, is er ook verschil in soort. Zo zijn er seizoensdekbedden, met een mix aan vullingen. En partnerdekbedden, die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. De afmetingen variëren van eenpersoons tot ruime tweepersoons modellen van 260 x 220.

Brok Interieur biedt een zorgvuldig samengestelde collectie met aandacht voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Dekbedden die jaren meegaan en waarmee je uitgerust wakker wordt. Bekijk onze bedden, boxsprings en hoofdkussens voor meer inspiratie.

Op de website tonen we een deel van het aanbod. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om de complete collectie te bekijken en om op basis van deskundig advies een keuze te maken.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken