Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Kussens & Dekbedden

Er zitten grote verschillen in hoofdkussens en dekbedden. De een vindt het prettig om op een zacht hoofdkussen te liggen, de ander zweert bij een hardere variant. En dekbedden? Ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos.

Belangrijk dus om goed uit te vinden welk kussen of dekbed voor jou geschikt is. Misschien heb je wel baat bij een hele andere kwaliteit dan dat je gewend bent. Onze adviseurs helpen je graag en voordat je een definitieve keuze maakt, adviseren wij altijd het kussen eerst thuis te testen.

Kom gerust langs voor een goed advies!

Nieuw hoofdkussen of dekbed? Keuze genoeg!

Maar heb je echt advies nodig omdat je geen idee hebt wat bij je past? Maak dan een afspraak bij ons voor een slaapadvies. We helpen je uitgebreid zodat je een fijne nachtrust tegemoet gaat.

Maak een afspraak

En zacht of juist hard kussen?

Een dik dekbed, of toch liever wat dunner? Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Onze showroom

Welk hoofdkussen of welk dekbed past bij jou?

Kussens en dekbedden moeten comfortabel zijn en bijdragen aan een gezonde nachtrust. Met de juiste ondersteuning voor nek en schouders bijvoorbeeld en goede ventilatie. De keuze in materiaal, vorm en vulling zijn hierbij belangrijk. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

In ons assortiment vind je voor elk slaaptype passend comfort. Er zijn synthetische modellen, donzen kussens, seizoensdekbedden, anti-allergie bedtextiel en partnerdekbedden die aan elkaar kunnen worden geritst.

Onze merken – Auping, Cassenz, Silvana, HB Bedding en Ducky Dons – hebben jarenlange ervaring in de markt en volgen de laatste trends en ontwikkelingen op slaapgebied. De producten in onze collectie worden voortdurend getest en geïnnoveerd.

 Bekijk een greep uit onze collectie kussens en dekbedden en laat je online inspireren. Wil je meer zien of persoonlijk slaapadvies vragen aan onze slaapexperts? Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Hengelo!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken