Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Boxsprings

Goede nachtrust is essentieel om overdag te kunnen functioneren. Een boxspring is een heerlijk comfortabel bed. In onze modellen wordt je bovendien wakker in een prachtig designstuk.

Het assortiment bestaat uit boxsprings van A-merken als Auping, Pullman en Carpe Diem. Hoogstaande kwaliteit, die garant staat voor jarenlang ligcomfort. Laat je online inspireren of bezoek onze woonwinkel om alle boxsprings te bekijken en zelf te ervaren.

Welke boxspring past bij jou?

Boxsprings zijn er in verschillende soorten. Van basic modellen tot elektrische boxsprings en voor één of twee personen. Bij je keuze is met name het ligcomfort belangrijk. Deze is o.a. afhankelijk van je slaaphouding. Onze slaapexperts vertellen je er graag alles over.

Stel zelf je eigen boxspring samen. Kies uit een scala aan kleuren en materialen en bepaal de hoogte van het bed. Lekker met je benen omhoog genieten van een goede film? Kies dan voor een elektrische boxspring, waarbij de delen los van elkaar te verstellen zijn.

Omdat wij enkel werken met de beste fabrikanten staat onze collectie Boxsprings garant voor topkwaliteit. Op de meeste onderdelen van het slaapsysteem zit dan ook een jarenlange garantie. Tip: maak je boxspring compleet met pocketveermatrassen en een topdekmatras.

Meer inspiratie opdoen of de verschillende bedden en matrassen uittesten? Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen proefliggen in de showroom van Brok Interieur in Hengelo.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken