Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Bedden

Het belangrijkste meubelstuk in je slaapkamer is natuurlijk het bed. De bedden van Brok Interieur zijn van de hoogste kwaliteit, een aanwinst voor elke slaapkamer.

Van eenpersoons bedden en twijfelaars tot ledikanten en luxe tweepersoonsbedden. Daarnaast kies je uit een breed aanbod aan kleuren, stijlen en materialen en uit topmerken als Auping, Nolte en Pullman. Laat je online inspireren door een greep uit onze collectie of bezoek onze woonwinkel voor maatwerk.

Welk bed past bij jou?

Welk bed bij jou past is heel persoonlijk. Bij een bed is het design vaak ondergeschikt aan het slaapcomfort. De keuze wordt gemaakt op basis van voorkeur in ligcomfort. Wil je een bed met een een frame en bedbodem of kies je voor een luxe boxspring?

 Je kunt bij ons eindeloos combineren in kleuren, materialen en interieurstijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld houten bedden, stalen bedden en bepaal je zelf de maat en de hoogte van het bed.

Kwaliteit staat voorop, je koopt immers niet elk jaar een nieuw bed. Het is een grote aankoop, voor de lange termijn. Op de meeste onderdelen van je slaapsysteem zit jarenlange garantie, je bent dus verzekerd van jarenlang ligcomfort.

Bekijk onze boxsprings, pocketveermatrassen en topdekmatrassen voor meer slaapkamerinspiratie. Op de website van Brok tonen we slechts een klein deel van de volledige collectie. Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Bezoek de showroom in Hengelo om de complete beddencollectie te bekijken.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken