Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Bedden & Boxsprings

De keuze voor een goed bed of een goede boxspring is belangrijk. Het kan bepalend zijn voor een goede nachtrust en uiteraard wil het oog ook wat, nietwaar?

Bij ons in de showroom hebben we heel wat mooie modellen staan. Van designbedden van Auping tot aan de meest luxe boxspring van Carpe Diem. Vanzelfsprekend geven we je graag advies over welk bed voor jou de meest geschikte keuze is. Dat doen we door vragen te stellen, je bedden te laten testen, en een kopje koffie met je te drinken om je wensen door te nemen.

We helpen je graag, stap gerust eens binnen!

Het fijnste bed voor een goede nachtrust?

Er zijn allerlei details waarop je moet letten, en onze specialisten weten daar alles vanaf. Maak een afspraak bij ons voor een passend slaapadvies.

Maak een afspraak

Een mooi bed is een prachtige eyecatcher in de slaapkamer.

Kom in alle rust onze collectie bekijken.

Onze showroom

Welk bed past bij jou?

Gemiddeld brengen we een derde van ons leven door in bed. De juiste soort, maat en het juiste materiaal zijn belangrijk om ‘s morgens uitgerust wakker te worden. De bedden & boxsprings van Brok Interieur zijn er in vele soorten en maten. Optimale nachtrust voor elk slaaptype.

Kies uit verschillende frames, bedbodems, met elektrische bediening, of zonder en stel zelf je eigen bed of boxspring samen. Om de juiste keuze in ligcomfort te maken, is het goed om te kijken naar je slaaphouding. Onze experts geven je vraag vrijblijvend advies hierover.

Merken als Auping, Pullman en Carpe Diem staan garant voor A-kwaliteit en het beste slaapcomfort. Maar in onze collectie draait het niet alleen om comfort, de design bedden zijn uniek in hun soort en maken je slaapkamer een heerlijke plek om je in terug te trekken.

Bekijk onze pocketveermatrassen, topdekmatrassen en hoofdkussens om je slaapkamer compleet te maken. Op de website tonen we een selectie van het aanbod. Bezoek onze showroom in Hengelo om alles te zien en om vrijblijvend te komen proefliggen!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs Maak een afspraak

Afspraak maken