Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Slaapkamer inrichten? Laat een goed plan maken

Een slaapkamer is een belangrijk vertrek in huis. Je vindt er zelf je rust maar zeker ook voor kinderen is het een belangrijke eigen plekje waar ze kunnen spelen, huiswerk kunnen maken of kunnen chillen met vrienden. Een slaapkamer inrichten op de juiste manier hoort daar dan natuurlijk ook bij zodat jij je er relaxt voelt en deze eruit ziet zoals jij wenst.

Alles voor je slaapkamer inrichten vind je bij Brok SlapenrnBij Brok Slapen kun je terecht voor het complete interieur van een slaapkamer. Hierbij kun je denken aan bedden, boxsprings en matrassen maar ook ladekasten en nachtkastjes. Om het compleet te maken verkopen we dekbedden, kussens en alle textiel die nodig is om je bed op te maken. Voor de afronding van de slaapkamer kun je bij Brok terecht voor vloer- en raambekleding.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een nieuw bed, of wil je een complete make-over voor je slaapkamer?

Kom dan gerust bij ons langs voor een goed slaapadvies zodat je het juiste bed uitkiest. Maar ook voor linnenkasten, nachtkastjes of bedtextiel kun je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend interieuradvies in 3D

Slaapkamer inrichten? Bij Brok kun je terecht voor een goed advies. Heb je bepaalde wensen of zijn er zaken waarmee rekening gehouden dient te worden bij de inrichting dan laat je dit weten aan een van onze adviseurs. Zo maken zij op basis daarvan een goed advies in 3D met behulp van de computer zodat jij weet hoe de slaapkamer eruit kan komen zien. Het advies is vrijblijvend zodat je niet verplicht bent iets aan te schaffen als het advies klaar is. Het kost je bovendien niks.

Ook voor goed slaapadviesrnNaast het advies voor de inrichting kunnen onze specialisten op slaapgebied met je meedenken als het op slapen en rusten aankomt. Slaap je bijvoorbeeld slecht of ligt je matras niet goed en word je ’s morgens wakker met pijn in rug of nek? Dan bekijken onze adviseurs samen met jou het probleem en gaan direct aan de slag om er een oplossing voor te vinden. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat ook jij een goede nachtrust krijgt en ’s morgens goed uitgerust wakker wordt en er weer tegenaan kunt. Stukje extra service van de zaak noemen we dat graag.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken