Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Raamdecoratie Oldenzaal

Het kiezen van raamdecoratie kan een hele opgave zijn. Er zijn verschillende zaken om rekening mee te houden. Het moet praktisch zijn: gemakkelijk te bedienen, zonwerend en de nodige privacy bieden. Maar ook stijlvol en bij je interieur passen, het oog wil immers ook wat! Bij Brok Interieur bieden we een scala aan mogelijkheden. Van gordijnen en jaloezieën tot shutters, horren en zonwering. In 1 van de standaard formaten of op maat gemaakt door onze stoffeerders. Onze specialisten helpen je graag aan het juiste advies voor raamdecoratie in Oldenzaal.

Op de website presenteren we een selectie van onze collectie. Die bestaat uit bekende merken als Luxaflex, Sunway, Forbo, Loft79, Eijffinger, Kenix en Jasno Shutters. Ze staan stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang woonplezier. Zit het juiste formaat er niet bij? Dan gaan onze stoffeerders graag voor je aan de slag in ons atelier en maken we de raamdecoratie op maat. Voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of hal. Wil je meer zien en zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze ruim 3.000 m2 grote showroom, waar we je graag verwelkomen met een bakje koffie of thee en voorzien van passend woonadvies. Hiervoor kun je direct online een afspraak maken, zodat je zeker weet dat de juiste specialist beschikbaar is als je langskomt.

Brok raamdecoratie voor Oldenzaal e.o.

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag                            10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                             10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*         12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Weet je al ongeveer wat je wilt? Vul ons stijlplan in, dan koppelen wij je direct aan de juiste textieladviseur.

Brok Interieur is jouw adres voor raamdecoratie in Oldenzaal. Wij zijn al 90 jaar specialist in interieur. Je vindt ons in het centrum van Hengelo, aan de Drienerstraat 47, waar  volop parkeergelegenheid voor de deur is.

Waarom raamdecoratie van Brok Interieur?

 ✓ Al 90 jaar een vertrouwd adres voor raamdecoratie in Oldenzaal e.o.
✓ Bezoek onze showroom van 3.000 m2 en ervaar de gemakken zelf
✓ Elk type raamdecoratie, in standaardformaten of op maat gemaakt
✓ Deskundig persoonlijk advies van onze textielspecialisten
✓ Voor de deur te parkeren en inladen!
✓ Je kunt onze showroom, op afspraak, ook buiten kantooruren bezoeken

 

Een persoonlijk stijlplan

Wil je 1 stijl doorvoeren in je hele woning? Een mix van verschillende soorten en materialen gebruiken? Een kleur die past bij de rest van je interieur? Of juist knallen en een echte eyecatcher maken van je raamdecoratie? Geef je wensen door in ons online stijlplan en plan een afspraak in. Wij koppelen je dan aan de juiste textieladviseur, die met jouw ideeën aan de slag gaat en ze omzet in een op maat gemaakt ontwerp. Tijdens je bezoek leggen we een look & feel aan je voor, die aansluit op jouw wensen. Natuurlijk kunnen we hier nog de nodige aanpassingen aan doen, dit stemmen we tot in de puntjes samen af.

Ben je helemaal tevreden met het resultaat? Dan gaan we direct voor je aan de slag. Wellicht heb je ramen en deuren in een standaardformaat, deze zijn direct leverbaar. Vallen 1 of meerdere items buiten ons basisassortiment? Dan geven we jouw wensen door aan onze stoffeerders, die het op maat maken. De montage kunnen wij ook voor onze rekening nemen. Hiervoor plannen we samen een afspraak in, op een zo kort mogelijke termijn. Deze termijn is o.a. afhankelijk van de voorraad van de raamdecoratie van jouw keuze en de wens om het al dan niet op maat te laten maken.

Reviews uit Oldenzaal

“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”

Onze showroom bezoeken vanuit Oldenzaal? Routekaart

Afspraak maken