Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Raamdecoratie Hengelo

Raamdecoratie moet praktisch zijn, als zonwering en om je de nodige privacy te bieden, maar het oog wil ook wat! Ben je op zoek naar gordijnen, jaloezieën, shades, shutters, horren of zonwering? Brok Interieur biedt een scala aan mogelijkheden voor raamdecoratie in Hengelo en omgeving. In een standaardformaat of op maat gemaakt voor jouw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of badkamer. We werken samen met de beste ateliers en stoffeerders en staan garant voor raamdecoratie van topkwaliteit, waar je jarenlang met plezier tegenaan kijkt.

Onze specialisten voorzien je van gratis en vrijblijvend advies, waarin jij je wensen aan ons voorlegt en wij aan de slag gaan om de mooiste oplossing voor jouw huis te realiseren. Hiervoor kun je direct online een afspraak maken. Bekijk ons assortiment online of bezoek de showroom in Hengelo voor een demonstratie en persoonlijk advies op maat. Weet je al ongeveer wat je zoekt? Vul dan ons stijlplan in, dan koppelen wij je direct aan de juiste textieladviseur.

Brok Interieur Hengelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand* 12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je er zeker van zijn dat de juiste specialist tijd heeft om je te adviseren? Plan alvast online een afspraak in. Dit kan eventueel ook in de avonduren.

Brok Interieur is jouw specialist voor raamdecoratie in Hengelo. Wij zijn te vinden in het centrum aan de Drienerstraat 47, met volop parkeergelegenheid voor de deur.

Waarom raamdecoratie van Brok Interieur?

✓ Al bijna 90 jaar een vertrouwd adres voor raamdecoratie in Hengelo
✓ Bekijk de gordijnen van dichtbij in onze showroom van 3.000 m2
✓ Elk type raamdecoratie, in standaardformaten of op maat gemaakt
✓ Deskundig persoonlijk advies van de juiste specialist
✓ Voor de deur te parkeren (en inladen)!
✓ Je kunt onze showroom (op afspraak) ook buiten kantooruren bezoeken

 

Voor elke woonwens

Raamdecoratie is er in vele soorten en maten. De ene woning is de andere niet en hetzelfde geldt voor je woonwensen. Hierbij spelen behoeften vanuit praktisch oogpunt een rol. Ligt de woonkamer bijvoorbeeld op het zuiden en staat er veel zon op? Of aan een drukke straat en wil je meer privacy? Verder heb je in de slaapkamer vaak ook andere behoeften dan in de woonkamer of keuken, omdat het hier goed donker moet zijn. En de gordijnen moeten natuurlijk ook bij je interieur passen: qua kleur, materiaal en efficiëntie. Wij zorgen voor een complete look & feel naar wens.

In ons assortiment vind je gordijnen, jaloezieën, shades, shutters, horren en zonwering. Van bekende merken als Luxaflex, Sunway, Forbo, Loft79, Eijffinger, Kenix en Jasno Shutters die garant staan voor topkwaliteit en jarenlang woonplezier. In onze webshop hebben we een greep uit de collectie geplaatst en de standaardformaten vermeld, om je een indruk te geven van het aanbod. In onze showroom vind je nog veel meer mogelijkheden! Voor raamdecoratie, maar ook voor interieur, bedden, matrassen, dekbedden, kussens en

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo? Routekaart

Afspraak maken