Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Raamdecoratie Enschede

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van je inrichting, vaak 1 van de eerste dingen die je koopt als je een nieuwe woning betrekt. Het zorgt voor zonwering, de nodige privacy en een donkere slaapkamer. Wil je nieuwe gordijnen, jaloezieën, shades, shutters, horren of zonwering kopen? Brok Interieur heeft een passende oplossing voor elke woonwens. We komen de raamdecoratie in Enschede thuis bij je inmeten en zorgen voor een snelle en professionele montage. Liever eerst zien en zelfervaring hoe onze systemen werken? Je vindt onze 3.000 m2 grote showroom op een kwartiertje rijden van Enschede.

Wij voorzien je van gratis en vrijblijvend advies. Hiervoor kun je online alvast een afspraak maken, zodat je zeker weet dat je juiste specialist aanwezig is als je langs komt. Dit kan eventueel ook in de avonduren. Wil je liever eerst meer informatie of heb je een specifieke vraag over de raamdecoratie? Neem contact op met onze klantenservice of laat je telefoonnummer achter, zodat wij je kunnen terugbellen. We gaan dan meteen voor je aan de slag en komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.

Brok Interieur Hengelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden
● Wij zijn op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend
● Op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
● En elke laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur (alleen op afspraak)

Weet je al ongeveer voor welke gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie je gaat? Vul dan ons stijlplan in en maak online een afspraak, dan koppelen wij je direct aan de juiste textieladviseur.

Brok Interieur is jouw specialist voor raamdecoratie in Enschede. Je vindt ons op een kwartier rijden, aan de Drienerstraat 47 in het centrum van Hengelo. Parkeren en inladen kan voor de deur!

Waarom raamdecoratie van Brok Interieur?

✓ Al bijna 90 jaar een vertrouwd adres voor raamdecoratie in Enschede e.o.
✓ Krijg een demonstratie in onze showroom van 3.000 m2
✓ Gordijnen, jaloezieën, shutters, shades, horren en zonwering
✓ In standaardformaten en op maat gemaakt
✓ Deskundig persoonlijk advies van de juiste specialist
✓ De mogelijkheid om voor de deur te parkeren en in te laden!

 

Raamdecoratie in elke soort en maat

Er zijn verschillende soorten en maten zonwer. Naast de praktische voordelen die het biedt, moet het ook bij je woonwensen en de rest van je interieur passen. In ons assortiment vind je standaardformaten, materialen en ontwerpen maar we kunnen de gordijnen ook helemaal op maat voor je maken. Hierbij kies je zelf het materiaal, de kleur en het formaat. En betrek je een nieuwe woning? Dan kunnen onze experts zelf je complete interieur in een 3D-ontwerp gieten. Geen wens is te groot, geen idee te gek! Wij werken samen met de beste ateliers en stoffeerders en bekende merken als Luxaflex en Sunway, die garant staan voor een uniek design en topkwaliteit.

Naast raamdecoratie, vind je in onze collectie ook vloeren, designmeubilair voor de woonkamer, badkamer, keuken en hal, bedden, matrassen, dekbedden en ander toebehoren voor in de slaapkamer. In onze webshop tonen we een greep uit het assortiment, om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Bezoek onze showroom voor meer informatie of om te komen proefzitten/liggen. Je bent van harte welkom voor gratis advies op maat, onder het genot van een kopje koffie of thee!

Reviews uit Enschede

“Goede hulp in de winkel, nette levering”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Kennis van de markt en kleurinspiratie”

Onze showroom bezoeken vanuit Enschede? Routekaart

Afspraak maken