Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Raamdecoratie Almelo

De mogelijkheden in raamdecoratie zijn eindeloos. Waar we in grootmoederstijd massaal voor stoffen gordijnen en een rail gingen, zijn er tegenwoordig talloze opties om je deuren en ramen stijlvol aan te kleden. Van jaloezieën tot shutters, Luxaflex® en professionele zonwering. En natuurlijk kun je ook nog steeds voor stof gaan, maar dan wel met de kwaliteiten van nu en in een modern jasje! Bij Brok interieur bieden we raamdecoratie voor Almelo en omgeving in tal van soorten en elke gewenste maat. Bekijk een selectie van ons aanbod online of bezoek onze 3.000 m2 showroom.

In ons assortiment vind je gordijnen, jaloezieën, shades, shutters, horren en zonwering van bekende merken als  Luxaflex®, Sunway, Forbo, Loft79, Eijffinger, Kenix en Jasno Shutters. Onze textieladviseurs helpen je graag aan passend advies. Hiervoor kun je online alvast een afspraak maken, zodat de juiste adviseur beschikbaar is als je ons bezoekt. Dit kan ook in de avonduren en op elke laatste zondag van de maand, als kantooruren lastig zijn. Zit het formaat van jouw deuren en ramen niet in onze standaardcollectie? Dan maken we de raamdecoratie graag op maat voor je.

Brok raamdecoratie Almelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag                            10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                             10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*         12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Weet je al ongeveer voor welke gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie je gaat? Vul dan ons stijlplan in en maak online een afspraak, dan koppelen wij je direct aan de juiste textieladviseur.

Onze woonwinkel bestaat al 90 jaar en de kennis en ervaring zit in onze wortels! Je vindt Brok Interieur aan de Drienerstraat 47 in Hengelo, op slechts 15 minuten rijden van Almelo. Met de auto kun je het best over de A1 rijden, waar je afrit 30-Hengelo neemt. Voor de deur is volop parkeergelegenheid.

Waarom raamdecoratie van Brok Interieur?

 ✓ Al 90 jaar een vertrouwd adres voor raamdecoratie in Almelo e.o.
✓ Een ruime showroom van 3.000 m2
✓ Elk type raamdecoratie, in standaardformaten of op maat gemaakt
✓ Bekende A-merken als  Luxaflex, Sunway, Forbo en Loft79
✓ Deskundig persoonlijk advies van onze textielspecialisten
✓ Voor de deur te parkeren, op zondag gratis

 

Raamdecoratie bezorgen en monteren

Raamdecoratie is niet altijd gemakkelijk te vervoeren. Het is kan te groot zijn voor in de auto of misschien ben je niet in de gelegenheid om met eigen vervoer te komen. Hiervoor bieden wij onze bezorgservice. Onze medewerkers bezorgen tot aan de voordeur en daar voorbij. We kunnen de raamdecoratie in Almelo namelijk ook voor je monteren, indien gewenst. Vooral shutters, jaloezieën en luxaflex vragen om enige kluskennis. Wil je er zeker van zijn dat alles keurig netjes en waterpas wordt opgehangen? Maak online een afspraak voor bezorging en montage of tijdens de bezoek aan onze showroom.

Naast raamdecoratie, bieden wij een ruim assortiment meubels voor in de woon- en slaapkamer en je kunt bij ons ook woonwinkelen voor vloeren. Van banken en luxe fauteuils tot complete eetkamersets, bedden & boxsprings en bedtextiel in uiteenlopende soorten en maten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Meubilair op maat laten maken? Of een andere vraag aan ons voorleggen? We helpen je graag met passend interieuradvies. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze klantenservice!

Reviews uit Almelo

“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”
“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”

Onze showroom bezoeken vanuit Almelo? Routekaart

Afspraak maken