Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar Pvc vloeren in Enschede?

Een goede vloer in huis is de investering altijd waard. Bij Brok Interieur kun je terecht voor diverse soorten vloerbekleding waaronder vinyl, tapijt en losse kleden. Een vorm van vloerbekleding die tegenwoordig erg populair is, is de PVC vloer. Woonachtig in Twente en op zoek naar PVC vloeren Enschede? Kijk dan ook eens bij Brok Interieur. We zitten in Hengelo maar verzorgen tevens PVC vloeren in Enschede en omgeving.

PVC vloer is slijtvast en makkelijk in onderhoud

Een PVC vloer doet veel denken aan een houten vloer maar is veel makkelijker te onderhouden. Een houten vloer dient eens in de zoveel jaar behandeld te worden met lak maar dit is bij een PVC vloer niet nodig. De PVC vloer is slechts enkele millimeters dik en is slijtvast zodat deze lang mee gaat. Daarnaast betreft het een relatief gladde vloer die eenvoudig te reinigen is.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste zonwering voor jouw huis?

Maar twijfel je over welk type zonwering het moet worden? Er is heel veel mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies, we helpen je graag.

Afspraak maken

PVC Vloer kan tegen een stootje en intensief gebruik

Heb je kinderen of huisdieren dan is deze vloer zeer praktisch in het gebruik. Vuil zie je liggen dus dat is zo opgeruimd. De vloer veert lichtjes mee als je erover heen loopt, waardoor voorkomen wordt dat er kuiltjes of vervormingen in ontstaan. Heb je een nieuwe vloer nodig in een vertrek waar veel gelopen, gespeeld of gerend wordt? Dan is een PVC vloer zeker aan te raden omdat deze tegen een stootje kan, duurzaam is en een lange levensduur kent.

Kom eerst de diverse soorten bekijken

Een PVC vloer is in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. In onze showroom in Hengelo kun je de verschillende voorbeelden gaan bekijken zodat je weet hoe de vloer er in het echt uitziet. Om ervoor te zorgen dat het gebruikte materiaal zo natuurlijk mogelijk aandoet kunnen er kleine verschillen bestaan tussen de vloerdelen maar er zitten geen splinters of andere uitstekende delen aan.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken