Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Ga voor een trendy en modern interieur

Heb je een interieur dat wel een keertje een oppepper kan gebruiken? Of wil je gewoon graag een modern interieur hebben in de eetkamer, woonkamer of slaapkamer? Kom dan eens een kijkje nemen bij Brok Interieur in onze showroom. Hier vind je hippe en trendy meubels waarmee je heel goed een modern interieur kunt formeren.

Ga voor advies en inspiratie naar de winkel
Als je een moderne inrichting wilt hebben dan kun je zelf naar de winkel komen om meer inspiratie op te doen. Het aanbod aan Dutch Design artikelen in de winkel is groot. Misschien vind je het wel helemaal niet zo eenvoudig om te bepalen wat je wilt hebben of wat je leuk vindt. Is dat het geval en zie door de bomen niet helemaal het bos meer? Dan zijn wij er om je verder te helpen. We kunnen je in de winkel al advies geven over de meubels en accessoires maar als je meer wilt is dat ook mogelijk.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Laat je het ontwerpen van jouw nieuwe interieur graag aan ons over?

Simpelweg omdat je het niet weet, of omdat je advies van onze experts wel goed kunt gebruiken? Of omdat je wel weet wat je mooi vindt, maar niet weet hoe je daar een interieur mee inricht? Wij ontwerpen graag voor je. Maak een afspraak om jouw droominrichting met ons te realiseren!

Afspraak maken

Ons advies is altijd maatwerk

We kunnen namelijk ook een afspraak voor je inplannen, waarbij een van onze medewerkers naar je woning komt kijken wat er allemaal gedaan kan worden op het gebied van een modern interieur. Hierbij wordt uiteraard altijd goed rekening gehouden met jouw wensen en wordt er gekeken naar wat er bij de woning past. Zo krijg je een advies dat altijd maatwerk is, omdat ieder huis en ieder persoon nu eenmaal anders is. Het advies kost je niks en is vrijblijvend. Vind je het toch niks? Dan ben je niet verplicht het advies te volgen en de meubels bij ons te kopen. Dat mag natuurlijk wel, graag zelfs.

Laat alles gewoon thuisbrengen voor het gemak
We hopen uiteraard dat het advies wel bij je in de smaak valt. Hiermee kun je daarna naar de showroom komen. Daar zie de spullen die bij het advies horen (nog eens) in het echt en kies je wat je hebben wilt. Aanpassingen zijn hierbij natuurlijk altijd nog mogelijk. Heb je gekozen wat je wilt? Dan maken we de bestelling zo snel mogelijk voor je in orde. Een bestelling mag je zelf komen afhalen, maar thuisbrengen behoort ook tot onze service. Kleine pakketjes sturen we met de pakketdienst jouw kant op, grotere stukken brengen we zelf. We zetten de meubels voor je op de juiste plek en deze worden altijd voor je gemonteerd, als stukje service van onze zaak.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken