Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar meubelzaken in Enschede? Neem eens een kijkje bij Brok Interieur

Als je nieuwe meubels wilt aanschaffen besteed je er doorgaans veel tijd aan om iets uit te zoeken dat je leuk vindt en dat bij de woning en de rest van het interieur past. Meubelzaken in Enschede vind je volop maar als je even de moeite neemt om naar Hengelo te rijden, dan kun je daar ook terecht voor een groot aanbod bij Brok Interieur. Zo is een rondje meubelzaken door Enschede en Hengelo goed te doen.

Wat voor meubels verkopen we?
Bij Brok Interieur vind je Dutch Design meubels voor zowel de woonkamer, slaapkamer als de eetkamer. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kasten, bedden maar ook aan diverse accessoires die het geheel compleet maken. Bij ons kun je tevens terecht voor raam- en vloerdecoratie zodat je een vertrek volledig kunt inrichten.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Meubels bezichtigen en uitproberen

Brok Interieur heeft een grote woonwinkel waar je terecht kunt om meubels en aanverwanten te bestellen en een kijkje nemen in de showroom is zeker aan te raden. Je kunt er diverse opstellingen bekijken en natuurlijk de meubels in het echt bewonderen en uitproberen zodat je de juiste kiest. We raden onze klanten dan ook altijd aan de trendy woonwinkel in hartje Hengelo te bezoeken zodat je goed weet wat je koopt.

Leuke meubels kopen met een wat kleiner budget
Naast het bezichtigen en proberen van de meubels kun je in de winkel terecht voor goed advies. Heb je vragen over bepaalde meubelstukken of kom je er zelf niet goed uit met de inrichting? Dan kunnen onze medewerkers je daarbij altijd helpen. Ook als je te maken hebt met een wat beperkter budget kun je bij ons terecht want we hebben een speciale Sale. Hierin vind je tal van showroommodellen waar niks mis mee is maar die veel goedkoper worden aangeboden omdat de meubels plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Houd voor aanbiedingen altijd even onze site in de gaten of informeer ernaar in de winkel.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken