Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Brok Interieur: een goede meubelzaak in Hengelo

Op zoek naar een meubelzaak in Hengelo? Neem dan eens een kijkje bij Brok Interieur, gevestigd in het centrum van de stad. Bij ons kun je terecht bij Brok Wonen & Textiel en Brok Slapen zodat je nagenoeg je hele woning kunt inrichten met de meubels, accessoires en vloer- en raamdecoratie die je bij ons vindt.

Laat je inspireren op onze website.

Kijk eerst eens online rond op onze website om inspiratie op te doen. Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig over de inrichting van je woning? Dan neem je daarvoor het beste even contact op met ons. Je kunt bellen met een van onze medewerkers, een mailtje sturen of het contactformulier op de site invullen. Dan nemen wij contact met jou op na ontvangst van het formulier. Een bezoekje brengen aan de showroom is ook een goed idee want dan kunnen onze medewerkers je aldaar het nodige advies geven.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Kom eerst eens kijken hoe de meubels er in het echt uitzien

Er is niks mis met eerst een kijkje nemen op de website van onze woonwinkel. Kun je meteen eens rustig bekijken of er iets in het assortiment zit dat je aanspreekt. We raden echter altijd iedere klant aan ook onze meubelzaak in Hengelo te bezoeken, zeker als je nieuwe meubels zoekt. Meubels in het echt zien voordat je deze aanschaft is altijd beter dan ze alleen op een plaatje bewonderen. Op die manier kun je namelijk goed zien hoe groot ze zijn en als ze in een opstelling staan weet je meteen beter hoe dit er bij jou in huis komt uit te zien. Bovendien is een showroom ook uitermate geschikt om inspiratie op te doen voor je interieur.

Laat een 3D woonadvies maken door de meubelzaak Hengelo

Wil je een hele woning inrichten? Dan kun je bij Brok Interieur ook terecht voor de nodige accessoires en vloer- en raamdecoratie. Zo kun je alles in één winkel uitzoeken en hoef je nergens anders meer naartoe. Daarnaast heeft dit als groot voordeel dat je alles goed passend bij elkaar kunt maken zodat je interieur een mooie eenheid vormt. Wil je graag weten hoe bepaalde meubels in jouw huis passen? Dan maken onze interieuradviseurs met alle plezier een gratis en vrijblijvend advies op maat en in 3D voor je.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken