Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

“Op zoek naar een meubelzaak in Enschede? Bij Brok ben je aan het juiste adres.”

– Team Brok Interieur

Meubelzaak Enschede

Ben je op zoek naar een meubelzaak in Enschede? Als je op zoek bent naar meubels om stijlvol en trendy te kunnen wonen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom in Hengelo, op slechts 15 minuten rijden van Enschede, voor een uitgebreid aanbod aan meubels en accessoires.

Meubels, accessoires, raam- en vloerbekleding bij Brok Interieur verkoopt naast meubels en accessoires de nodige raam- en vloerbekleding zodat je er voor het hele huis terecht kunt. We hebben een woonwinkel in hartje Hengelo met twee verschillende afdelingen. Deze zitten naast elkaar dus makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Ook voor iemand die een meubelzaak nabij Enschede zoekt is dit makkelijk.

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Showroom bezoeken voor advies en inspiratie

Een kijkje in onze showroom laat je zien wat er allemaal mogelijk is met diverse meubels. Zo kun je er de nodige inspiratie opdoen voor je huis maar ook meteen advies inwinnen. Heb je van alles nodig maar weet je niet goed wat te kiezen of wat er mooi staat in jouw woning? Schakel dan een van onze interieuradviseurs in.

Jij mag aangeven wat je mooi vindt, waar je naar op zoek bent en binnen welk budget je wilt blijven. Op basis van jouw wensen kan de adviseur dan een gratis en geheel vrijblijvend advies maken in 3D. Hiermee kun je goed zien hoe jouw woning eruit kan komen zien en je bent tot niets verplicht. Mocht het net even niet zijn wat je wilt dan kunnen we aanpassingen doen maar ook dan nog hoef je niets te kopen als je niet wilt. Woon je elders dan hoef je niet perse een meubelzaak in Enschede te zoeken want ook Brok in Hengelo kan je vooruit helpen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken