Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Meubels in Oldenzaal kopen

Woon je in de omgeving van Oldenzaal of ga je er binnenkort een nieuwe woning betrekken? Dan heb je uiteraard ook meubels nodig om je woning in te richten.  Zoek je meubels in de buurt van Oldenzaal dan kun je ook terecht in Hengelo bij Brok Interieur. Wij zijn gevestigd in het centrum van Hengelo op slechts 20 minuten rijden van Oldenzaal.

Meer weten? Neem dan eerst contact met ons op
Een kijkje nemen op onze website kan natuurlijk gemakkelijk vanuit je luie stoel. Zo kun je eens bekijken wat we allemaal in het assortiment hebben. En kom je er zelf niet helemaal goed uit? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar nieuwe meubels?

Maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jouw interieur passen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies.

Afspraak maken

Even alles in het echt bekijken

In de winkels kun je alle meubels op je gemak bekijken en diverse opstellingen zien. Zo weet je meteen hoe de meubels er in het echt uitzien en kun je beter bepalen hoe ze in jouw huis zullen staan. Hopelijk vind je de meubels die je aanspreken in het echt even leuk als op de site. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we nog veel meer waaruit je een keuze kunt maken.

Laat een woonadvies in 3D maken
Wil je een hele woning inrichten? Dan kun je bij Brok Interieur ook terecht voor de nodige accessoires en vloer- en raamdecoratie. Zo kun je alles in één winkel uitzoeken en hoef je nergens anders meer naartoe. Daarnaast heeft dit als groot voordeel dat je alles goed passend bij elkaar kunt maken zodat je interieur een mooie eenheid vormt. Wil je graag weten hoe bepaalde meubels in jouw huis passen? Dan maken onze interieuradviseurs met alle plezier een gratis en vrijblijvend advies op maat en in 3D voor je.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken