Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Shoppen voor meubels in Hengelo

Bij Brok Interieur kun je prima terecht als je meubels in Hengelo wilt kopen. Woon je elders? Dan is dat geen probleem want alles wat je bij ons koopt kan ook gewoon thuisbezorgd worden, ongeacht waar je in Nederland woont. We bezorgen zelfs in het buitenland indien gewenst.

Wonen & Textiel en Slapen
Bij Brok Interieur kun je terecht voor Wonen & Textiel en Slapen. Je vindt er de meest trendy meubels met een hip Dutch design en we kunnen je altijd het juiste advies geven als je een nieuwe inrichting zoekt. Kom je er zelf niet zo goed uit dan ben je bij ons aan het juiste adres voor advies en kun je zelf de nodige inspiratie opdoen voor meubels, accessoires, raam- en vloerdecoratie.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar nieuwe meubels?

Maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jouw interieur passen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies.

Afspraak maken

Wanneer kun je bij Brok terecht?

Brok Interieur is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt er één keer per maand ook op koopzondag terecht om meubels in Hengelo te bekijken. Komen de openingstijden je niet goed uit dan kun je ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken om te komen kijken in de showroom. Dit kan buiten de reguliere openingstijden dus ook ’s avonds als dat beter uitkomt voor jou. Bel ons daarvoor even op nummer 074-2913126 of stuur een mailtje naar info@brokinterieur.nl . Kijken we even samen wanneer het goed uitkomt.

Laat je inspireren op onze website
Heb je geen tijd om naar de showroom te komen? Dan kun je uiteraard ook altijd nog terecht op onze website voor meer inspiratie. Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig over de inrichting van je woning? Dan neem je daarvoor het beste even contact op met ons. Je kunt bellen met een van onze medewerkers, een mailtje sturen of het contactformulier op de site invullen. Dan nemen wij contact met jou op na ontvangst van het formulier. Een bezoekje brengen aan de showroom is ook een goed idee want dan kunnen onze medewerkers je aldaar het nodige advies geven.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken