Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar Meubels in Enschede? Kom langs bij Brok Interieur

Woon je in Enschede en ben je op zoek naar meubels voor je (nieuwe) woning of kan je interieur wel een opkikker gebruiken? Neem dan eens een virtuele kijk in ons ruime assortiment aan meubels. Een bezoek aan onze de showroom in Hengelo kan natuurlijk ook goed, zo ver weg is dat immers niet als je meubels in de buurt van Enschede wilt kopen.

Twee zaken naast elkaar in Hengelo

De showroom van Brok Interieur in Hengelo vind je in het centrum van de stad. De winkel is verdeeld in twee afdelingen waarbij een onderscheid gemaakt wordt tussen Brok Wonen & Textiel en Brok Slapen. Ben je toch in de buurt neem dan vooral even een kijkje op beide afdelingen. Je doet er inspiratie op en vindt er alles om je woning mee in te richten.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar nieuwe meubels?

Maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jouw interieur passen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies.

Afspraak maken

Meubels en accessoires

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan meubels voor diverse vertrekken in huis. Zo kun je er Dutch Design meubels bekijken en kopen voor de slaapkamer, de woonkamer en de eetkamer. Daarnaast vind je bij ons veel accessoires; denk aan vazen, schalen, spiegels en kussens en dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Om de inrichting van je huis helemaal compleet te maken kun je bij ons ook terecht voor raam- en vloerdecoratie. Zo kun je alles eenvoudig op één adres kopen en goed op elkaar afstemmen zodat het een mooi geheel wordt.

Meubels van diverse merken

Ben je fan van meubels van een bepaald merk en wil je alleen daarvan iets in huis halen? Dan kun je op de website daar ook gericht naar zoeken. We raden wel altijd iedereen aan een bezoek te brengen aan onze showroom. Op die manier kun je de meubels en accessoires waar jij je oog op hebt laten vallen altijd eerst in het echt bewonderen en bepalen of ze mooi in je huis staan. In onze showroom hebben we veel verschillende opstellingen zodat je kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken