Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Meubels in Almelo en omstreken

Meubels nodig? Dan kun je die natuurlijk bij veel woninginrichters aanschaffen, zowel online als in een meubelzaak. Ben je op zoek naar meubels in Almelo of omstreken? Kijk dan ook eens binnen bij Brok Interieur. We hebben een grote vestiging in Hengelo waar je veel inspiratie kunt opdoen in de showroom.

Wanneer is Brok Interieur geopend?

We hebben als Brok Interieur twee afdelingen waar je terecht kunt voor meubels, raamdecoratie, vloerbekleding en accessoires op woongebied. De winkel is te vinden midden in Hengelo en is moeilijk te missen. We zijn vijf dagen per week geopend (op maandag gesloten) maar eens in de maand kun je ook op koopzondag bij ons terecht. Komt dit nu echt niet goed voor je uit dan kun je ook een afspraak maken om op een ander tijdstip de showroom te bezoeken, ook buiten de reguliere openingstijden.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar nieuwe meubels?

Maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jouw interieur passen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies.

Afspraak maken

Online inspiratie

Liever eerst online een kijkje nemen voordat je in de auto of op de fiets springt om meubels in de buurt van Almelo te gaan bekijken? Dat kan natuurlijk altijd en dus gewoon 24/7 op onze website. Hier vind je een groot aanbod aan meubels en accessoires. Deze kun je online bekijken en er via de mail of telefoon informatie over opvragen.  Als je dat graag wilt maar zeker als je een compleet nieuwe inrichting zoekt is het toch aan te raden de meubels en alle andere spullen eens in het echt te komen bekijken. We heten je graag welkom als klant in  onze woonwinkel.

We bezorgen alles thuis indien gewenst

Alles wat je bij ons in de winkel koopt kun je zelf meenemen, maar thuis laten brengen behoort ook tot de mogelijkheden. Het maakt niet uit waar je woont want we bezorgen door heel het land en zelfs in het buitenland. Kleine pakketjes doet de post voor ons maar grote bestellingen leveren we zelf. We maken daarvoor een afspraak zodat we komen als jij thuis bent en zetten de meubels ook nog eens voor je in elkaar.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken