Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Metaform

Het Nederlandse Metaform staat bekend om zijn strakke en moderne design meubelen. In het bijzonder zijn de tafels van het bedrijf erg bekend. Sinds 1964 ontwikkelt en produceert het bedrijf een groot aanbod aan eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels.

Kenmerkend voor Metaform is de flexibiliteit in het op maat maken van vrijwel alle meubelen. Verder gebruikt het bedrijf een groot scala aan materialen waaronder diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartzsteen. Het combineren van een metalen frame met deze bijzondere en duurzame materialen is kenmerkend voor de designs van Metaform

Bekijk hieronder de Metaform collectie

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken