Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Innovation Living

Innovation Living is een Deens meubelmerk dat zich al sinds 1971 specialiseert in design slaapbanken. De slaapbanken van Innovation Living zien er niet alleen bijzonder stijlvol uit, maar zijn ook voorzien van comfortabele matrassen. Innovation Living laat zich inspireren door Scandinavisch design en actuele trends op gebied van wooninrichting. Vandaar ook de naamgeving Innovation: innovatief en verrassend. Daarnaast staat functionaliteit hoog op de prioriteitenlijst bij het meubelmerk. Kortom, het zijn praktische en comfortabele slaapbanken die je met plezier en trots in jouw interieur neerzet.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken