Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Matrassen Enschede

Ben jij je aan het oriënteren op matrassen in Enschede? Breng dan eens een bezoek aan Brok Interieur! Wij beschikken over een schitterende showroom, waar je naast de mooiste designmeubelen ook een ruime slaapafdeling vindt. Daar kun je niet alleen terecht voor kwalitatief hoogwaardige matrassen, maar ook voor persoonlijk advies. Onze gecertificeerde slaapspecialisten beschikken over alle kennis en expertise om je te helpen bij het uitzoeken van jouw ideale matras. Wij zijn gevestigd in het hart van Hengelo; dat is maar een kwartiertje rijden vanaf Enschede, dus absoluut de moeite waard!

Een matras is zonder twijfel de belangrijkste investering die je doet in je nachtrust. Maar simpelweg een matras van goede kwaliteit kopen is niet voldoende. Er zijn tal van factoren om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuw matras, zoals je gewicht, je slaaphouding en je persoonlijke voorkeuren. Als je een partner hebt, moet je er ook nog eens rekening mee houden dat hij of zij weer andere wensen en behoeften heeft dan jij. Het is dus zeker geen overbodige luxe om je te laten adviseren door een ervaren slaapspecialist en verschillende matrassen uit te proberen. En daarvoor kun je terecht bij Brok Interieur!

Brok Interieur, hét adres voor matrassen nabij Enschede

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Elke laatste zondag van de maand: 12:00 – 17:00 (Enkel op afspraak)

Heb je behoefte aan een persoonlijk slaapadvies, maak dan gerust een afspraak. Op die manier weet je zeker dat een van onze slaapspecialisten de tijd kan nemen om jou van dienst te zijn. Afspraken in de avonduren zijn ook mogelijk!

Brok Interieur is gevestigd aan de Drienerstraat in het centrum van Hengelo. Kom gerust met de auto; er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

✓De specialist voor matrassen in Enschede en omstreken
✓Gevestigd in het centrum van Hengelo
✓ Mooie showroom met ruime slaapafdeling
✓ Gecertificeerde slaapspecialisten
✓ Parkeergelegenheid voor de deur
✓ De koffie staat altijd klaar!

 

De beste matrassen op een kwartiertje rijden vanuit Enschede

Heb je voor de aanschaf van een nieuw matras behoefte aan een deskundig advies op maat? Wil je een kwalitatief hoogwaardig matras dat garant staat voor de beste nachtrust die je ooit hebt gehad? Dat kost je slechts een ritje van 15 minuten! Gevestigd in het centrum van Hengelo is Brok Interieur de beste plek voor matrassen in Enschede en omstreken. Kom gerust bij ons langs; onze slaapspecialisten zijn je met alle liefde van dienst!

Brok Interieur is de specialist voor matrassen in Enschede en omgeving. Maar dat is niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt! Naast de slaapafdeling met matrassen, bedden, boxsprings, bedlinnen en meer hebben we ook een zeer uitgebreide collectie met vloer- en raamdecoratie. Ook ons assortiment met designmeubilair is zeker het bekijken waard. Met meer dan 3.000 m2 aan woonplezier kan iedereen in onze showroom terecht om inspiratie op te doen voor zijn of haar interieur!

Reviews uit Enschede

“Goede hulp in de winkel, nette levering”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Kennis van de markt en kleurinspiratie”

Onze showroom bezoeken vanuit Enschede? Routekaart

Afspraak maken