Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Laat altijd een goed interieurontwerp maken

Een goed interieurontwerp maken valt nog lang niet altijd mee. Schakel daarom altijd een goede en professionele ontwerper zoals Brok in om je huis leuk en trendy in te richten. Als je wel wat hulp kunt gebruiken kunnen wij je deze bieden en komen we er samen wel uit. Met onze service op dit gebied krijg jij de inrichting in huis, die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Inspiratie opdoen maar ook advies inwinnen

Bij Brok Interieur kun je niet alleen terecht voor meubels, accessoires, raam- en vloerbekleding, maar ook voor het nodige advies. Zo kun je voor de inrichting van je woning even contact met ons opnemen, maar naar de winkel komen raden we zeker aan. Hier kun je met een van onze medewerkers bespreken wat je wilt, zelf ook meteen de nodige inspiratie opdoen en bekijken wat er allemaal te koop is.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Laat je het ontwerpen van jouw nieuwe interieur graag aan ons over?

Simpelweg omdat je het niet weet, of omdat je advies van onze experts wel goed kunt gebruiken? Of omdat je wel weet wat je mooi vindt, maar niet weet hoe je daar een interieur mee inricht? Wij ontwerpen graag voor je. Maak een afspraak om jouw droominrichting met ons te realiseren!

Afspraak maken

Speciaal advies dat bij je thuis wordt gemaakt

Onze medewerker kan vervolgens een afspraak inplannen, waarbij een professionele ontwerper een goed interieurontwerp kan maken. Hiervoor komen ze eerst bij jou thuis, zodat de ontwerper kan zien wat er mogelijk is in de beschikbare ruimte. Hij of zijn kan meteen informeren wat jouw wensen zijn en binnen welk budget alles gerealiseerd dient te worden. Op basis daarvan wordt een advies gemaakt met de computer in 3D, waarmee je goed kunt zien hoe het interieur eruit kan komen zien.

Kom een kijkje nemen in de showroom

We zijn gevestigd in een groot pand waar nog meer meubelzaken te vinden zijn. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Iedere laatste zondag van de maand hebben we koopzondag. Komt dit je net niet zo goed uit, dan mag je altijd contact opnemen om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in onze showroom. Dit kan ook buiten de reguliere openingstijden (bijvoorbeeld ’s avonds) zijn. Dit is gewoon een stukje extra service van onze kant zodat jij een goede kijk krijgt op wat er allemaal te koop is, op een moment dat dit jou uitkomt.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken