Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Met een goed interieur design wordt je huis een waar paleis om in te wonen

Een huis inrichten is leuk werk maar niet iedereen heeft er even veel talent voor. Je wilt uiteraard wel spullen in huis hebben die nuttig zijn en die je mooi vindt, maar alles dient ook goed bij elkaar te passen om zo een mooi geheel te vormen. Weet je zelf niet zo goed hoe de inrichting het beste aan te pakken? Schakel dan Brok Interieur in voor een goed en professioneel interieur design.

Interieuradvies bij je thuis

Bij Brok werken mensen die gespecialiseerd zijn in het interieur design van woningen. Als je naar de winkel komt kunnen zij voor jou een advies op maat maken om je woning in te richten. Dit advies is gratis en vrijblijvend. Mocht het niet helemaal naar je zin zijn of wil je er gewoon nog even wat langer over nadenken dan is dat altijd mogelijk en verplichten we je nergens toe. Onze expert maakt een afspraak bij je thuis zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden van je huis en wat jij wilt.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een nieuw bed, of wil je een complete make-over voor je slaapkamer?

Kom dan gerust bij ons langs voor een goed slaapadvies zodat je het juiste bed uitkiest. Maar ook voor linnenkasten, nachtkastjes of bedtextiel kun je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend interieuradvies in 3D

Slaapkamer inrichten? Bij Brok kun je terecht voor een goed advies. Heb je bepaalde wensen of zijn er zaken waarmee rekening gehouden dient te worden bij de inrichting dan laat je dit weten aan een van onze adviseurs. Zo maken zij op basis daarvan een goed advies in 3D met behulp van de computer zodat jij weet hoe de slaapkamer eruit kan komen zien. Het advies is vrijblijvend zodat je niet verplicht bent iets aan te schaffen als het advies klaar is. Het kost je bovendien niks.

Ook voor goed slaapadvies

Naast het advies voor de inrichting kunnen onze specialisten op slaapgebied met je meedenken als het op slapen en rusten aankomt. Slaap je bijvoorbeeld slecht of ligt je matras niet goed en word je ’s morgens wakker met pijn in rug of nek? Dan bekijken onze adviseurs samen met jou het probleem en gaan direct aan de slag om er een oplossing voor te vinden. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat ook jij een goede nachtrust krijgt en ’s morgens goed uitgerust wakker wordt en er weer tegenaan kunt. Stukje extra service van de zaak noemen we dat graag.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken