Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Inrichting woonkamer veranderen? Schakel een specialist in!

Op zoek naar een nieuwe inrichting woonkamer? Dat is natuurlijk superleuk om te doen, maar soms is het aanbod zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet en nog maar moeilijk kunt kiezen. Weet je het allemaal niet zo goed meer en wil je extra advies? Kom dan naar Brok Interieur en wij regelen het voor je.

Bel voor een afspraak of kom even langsrnBij Brok kun je terecht voor een gratis en vrijblijvend interieuradvies. Het advies kan voor ieder vertrek in huis gemaakt worden dus zeker ook voor de woonkamer. Voor een afspraak om een advies te laten maken kun je ons bellen op telefoonnummer 074-2913126, maar als je even naar de winkel komt in Hengelo kunnen we je ook al het een en ander vertellen over het advies. We maken dan een afspraak om naar je huis te komen en de mogelijke inrichting van de woonkamer aldaar te bekijken.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

In onze winkel kun je veel inspiratie op komen doen,
maar ook voor een interieuradvies, of zelfs een ontwerp, kan je bij ons terecht!

Onze showroom

Doe eerst inspiratie op in de showroom

Het interieuradvies wordt in 3D gemaakt met behulp van de computer zodat het meteen duidelijk is hoe het eruit komt te zien in het echt. Zo weet je meteen wat je wel en niet mooi vindt en wat er bij de inrichting van de woonkamer past. Bij het maken van het advies houden we er rekening mee wat jij wilt, wat je eraan kunt besteden en hoe dit uitpakt in de woonkamer zelf. Stel je hebt een minimale lichtinval, dan zoeken wij daar de juiste inrichting bij. Dit geldt ook voor het gebruik van kleuren. Jij dient deze immers mooi te vinden maar ze dienen ook bij het huis en de rest van het interieur te passen zodat het een mooi geheel vormt.

Zoek de juiste meubels bij het advies uitrnHeb je eenmaal een advies gekregen en ben je er content mee? Gebruik het dan om in de showroom de daarbij behorende Dutch Design meubels en accessoires uit te zoeken. Eenmaal gekozen zorgen wij ervoor dat je bestelling compleet gemaakt wordt en maken we een afspraak om deze thuis te bezorgen. Wij zorgen er altijd voor dat de meubels afgemonteerd worden zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken