Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Gordijnen Oldenzaal

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. In je woonkamer, keuken, slaapkamer, hal, serre, badkamer of op zolder. Ze bieden privacy, houden zonlicht tegen en geven de kamer de sfeer die het verdient. Een kamer zonder gordijnen is als een zee zonder strand! Brok Interieur is de specialist voor gordijnen in Oldenzaal en omgeving. Bekijk een greep uit onze collectie op de website of kom langs in onze ruim 3.000 m2 grote showroom, waar je de stoffen en systemen zelf kunt ervaren. Onze specialisten voorzien je gratis en vrijblijvend van advies en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Van traditionele stoffen gordijnen op een rails tot rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, shutters en zonwering: in onze collectie vind je elke mogelijke soort en maat raamdecoratie. Zitten jouw afmetingen niet tussen onze standaardmaten? Dan maken we graag raamdecoratie op maat voor je. Hiervoor werken we samen met de beste ateliers. Onze medewerkers leveren de gordijnen in Oldenzaal bij de voordeur af en kunnen ze, indien gewenst, ook voor je monteren.

Brok gordijnen Oldenzaal

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag                            10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                             10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*         12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je zeker weten dat je juiste specialist aanwezig is tijdens je bezoek aan onze showroom? Maak dan online alvast een afspraak. Dit kan ook buiten kantooruren, in de avond.

 

Weet je al ongeveer wat voor gordijnen je zoekt? Vul dan ons stijlplan in, dan koppelen wij je direct aan de juiste textieladviseur.

Waarom gordijnen van Brok Interieur?

✓ Al 90 jaar een vertrouwd adres voor gordijnen in Oldenzaal
✓ Bezoek onze 3.000 m2 grote showroom
✓ Elk type gordijnen, in standaardformaten en raamdecoratie op maat
✓ Deskundig persoonlijk advies van onze textielexperts
✓ Voor de deur te parkeren, op zondag gratis
✓ Je kunt onze showroom ook buiten kantooruren bezoeken

Gordijnen in elke soort en maat

Wij bieden verschillende soorten, maten, merken en materialen gordijnen. In de juiste look & feel en praktisch helemaal afgestemd op jouw woonwensen. Van bekende merken als  Luxaflex, Sunway, Forbo, Loft79, Eijffinger, Kenix en Jasno Shutters. Zij staan stuk voor stuk garant voor een uniek design en topkwaliteit. Kies uit de standaardformaten of laat onze specialisten een 3D ontwerp op maat maken. Voor de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, hal of laat je complete woning onder handen nemen!

Naast gordijnen vind je in onze collectie ook vloeren, designmeubilair voor de woonkamer, badkamer, keuken en hal, bedden, matrassen, dekbedden en vloeren. In onze webshop tonen we een greep uit het assortiment, om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Bezoek onze showroom voor meer informatie of om te komen proefzitten/liggen. Wees welkom!

Reviews uit Oldenzaal

“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”

Onze showroom bezoeken vanuit Oldenzaal? Routekaart

Afspraak maken