Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Bij Brok Interieur kun je terecht voor gordijnen in Hengelo

Ben je op zoek naar gordijnen in Hengelo of omgeving? Dan kun je daarvoor prima terecht bij Brok Interieur. In onze vestiging Wonen & Textiel kun je tal van gordijnstoffen bekijken en bestellen. De keuze is ruim dus er is voor ieder wat wils.

Kom altijd eerst een kijkje nemen in onze winkel
Ben je toe aan nieuwe raambekleding en wil je het liefst gordijnen hebben? Dan raden we je altijd aan even een kijkje te komen nemen in onze winkel. Daar kun je ons assortiment bekijken en meteen advies inwinnen over de gordijnen en alle mogelijkheden die je ermee hebt. Advies en service staan bij ons hoog in  het vaandel dus kom gewoon langs als je meer wilt weten.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste gordijnen?

Maar twijfel je nog over de kleur, een eventuele print of de maat? Als je het fijn vindt komen we gerust bij je thuis langs om te kijken wat het mooiste zal staan. Onze experts geven je een passend textieladvies, maar hiervoor vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Gordijnen als zonwering of voor verduistering gebruiken

Houd er bij de keuze van gordijnen eerst goed rekening mee waarvoor je deze wilt gebruiken. Dit betekent dat je kijkt in welke ruimte ze komen te hangen (overal hetzelfde zorgt voor eenheid en is zeker aan te raden) en wat je doel ermee is. Gordijnen kunnen namelijk dienen als goede zonwering, maar er tevens voor zorgen dat er minder snel binnengekeken wordt van buitenaf. Daarnaast kunnen gordijnen voor een goede verduistering zorgen binnen, hetgeen natuurlijk ideaal is op een slaapkamer. Zo kun je het daar net zo donker maken als je wilt, zelfs wanneer het buiten nog licht is.

Gordijnen worden op maat gemaakt
Gordijnen worden gemaakt van verschillende soorten stof, in allerlei kleuren en motieven. Daarom is het altijd aan te raden een kijkje te nemen in onze showroom in Hengelo voor de mooiste en meest trendy gordijnen. Hier vind je een groot aanbod waaruit je kunt kiezen en kun je kijken wat jou het mooiste lijkt en wat het beste staat in je woning. Houd er rekening mee dat gordijnen op maat gemaakt worden. Om te voorkomen dat ze niet goed passen meten wij van Brok Interieur zelf de maten op bij jou thuis. Zo ben je ervan verzekerd dat het altijd klopt. Op dit stukje extra service kun je altijd rekenen bij Brok.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken