Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Ben je op zoek naar gordijnen in Enschede?

Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Hengelo. We hebben gordijnen in tal van uitvoeringen en gemaakt van diverse soorten stof in het assortiment zodat er altijd wel iets bij zit dat naar je zin is.

Goede gordijnen maken de inrichting van je huis compleet

Gordijnen zijn fijn om in huis te hebben. Ze zijn geluiddempend en zorgen ervoor dat er van buitenaf niet goed naar binnen gekeken kan worden en geven je daarmee de nodige privacy. Daarnaast worden gordijnen gebruikt om een vertrek te verduisteren zoals bijvoorbeeld een slaapkamer zodat het er goed donker wordt als je gaat slapen. Gordijnen kunnen ook als zonwering gebruikt worden.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste gordijnen?

Maar twijfel je nog over de kleur, een eventuele print of de maat? Als je het fijn vindt komen we gerust bij je thuis langs om te kijken wat het mooiste zal staan. Onze experts geven je een passend textieladvies, maar hiervoor vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Soorten gordijnen

Gordijnen worden op maat gemaakt dus ongeacht of je ze nu voor een klein of juist heel groot raam nodig hebt, we kunnen altijd kijken wat er allemaal mogelijk is. Bij gordijnen kun je denken aan vitrage, in-betweens en overgordijnen. Daarnaast zijn er andere modellen op de markt zoals rolgordijnen en plissé gordijnen. Het is maar net wat je zelf mooi vindt maar ook wat het beste past bij een bepaald raam voordat je je keuze maakt.

Gordijnen en andere benodigdheden Houd er rekening mee dat je naast de gordijnen ook een systeem nodig hebt om ze aan op te hangen. Dit kan bijvoorbeeld een roede of rail zijn en sommige gordijnen worden voorzien van haken. Rolgordijnen werken, net als plissé gordijnen, met een touwtje waarmee je ze open en dicht kunt maken en in de door jou gewenste stand kunt zetten. Voor alles wat je nodig hebt voor een trendy raamdecoratie kun je bij onze winkel en medewerkers terecht. Binnen onze service staat advies hoog in het vaandel zodat jij de raambekleding krijgt die bij je woning en jouw smaak past. Dus ben je op zoek naar gordijnen in Enschede en omstreken? Breng dan gerust een bezoekje aan onze showroom!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken