Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Eetkamermeubelen Hengelo

Een goed ingerichte eetkamer speelt een cruciale rol in het creëren van een comfortabele leefomgeving die aansluit bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen. Bij Brok Interieur begrijpen we als geen ander het belang hiervan, en daarom bieden we een uitgebreide collectie eetkamermeubelen in onze showroom in Hengelo. Deze meubelen zijn niet alleen functioneel, maar stralen ook een unieke en onderscheidende schoonheid uit.

Bij Brok Interieur passen we de zeven principes van design toe: balans, ritme, patroon, nadruk, contrast, eenheid en beweging. Door deze essentiële elementen toe te passen in jouw eetkamerinterieur, ontstaat er een tijdloze en persoonlijke sfeer die indruk maakt en harmonie uitstraalt.

Bij Brok Interieur hebben we ervoor gezorgd dat onze collectie overzichtelijk is ingedeeld in diverse categorieën, waaronder woonkamer, slaapkamer en vloer- en raamdecoratie. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt navigeren en precies kunt vinden waar je naar op zoek bent in het hoofdmenu van onze webshop.

Onze showroom, die een indrukwekkende oppervlakte beslaat van 3.000 m2, biedt een visuele weergave van deze categorieën. Hier worden de afdelingen stijlvol geëtaleerd, zodat je een realistische indruk krijgt van de mogelijkheden en inspiratie kunt opdoen voor je eigen interieur. Bovendien zijn er speciaal opgeleide specialisten aanwezig in elke vakgebied om je te voorzien van deskundig advies en begeleiding.

Kom langs bij Brok Interieur

Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag                             10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                                  10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*        12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je er zeker van zijn dat de juiste specialist aanwezig is op het moment van je bezoek? Maak online alvast een afspraak. Dit kan ook in de weekenden of avonduren.

Heb je al een bepaalde stijl voor ogen? Vul ons stijlplan in en laat onze ontwerpers een 3D schets maken, waarmee we jouw woonwensen tastbaar maken.

Waarom kiezen voor Brok Interieur?

✓ De beste meubels voor Hengelo en omgeving
✓ Proefzitten in onze showroom van 3.000 m2
✓ Bekende merken als Auping, Design on Stock en Leolux
✓ Gratis woonadvies op maat
✓ Wonen, slapen, vloer- en raamdecoratie
✓ Parkeergelegenheid voor de deur, op zondag gratis
✓ Onze showroom is ook buiten kantooruren te bezoeken

Eetkamermeubelen in de buurt van Hengelo

We nodigen je van harte uit om onze ruime showroom van 3.000 m2 te bezoeken, op slechts 20 minuten rijden van Oldenzaal. Hier staan onze deskundige adviseurs klaar om je te begeleiden en te inspireren. Naast onze prachtige collectie eetkamermeubelen vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment aan vloer- en raamdecoratie, evenals slaapkamermeubelen met een breed scala aan comfortabele bedden.

Bij Brok Interieur bieden we uitsluitend de beste merken die garant staan voor een unieke uitstraling en langdurig woongenot. Laat je betoveren door gerenommeerde merken zoals Auping, Design on Stock en Leolux, die met hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit een meerwaarde bieden aan jouw eetkamer.

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo

Afspraak maken