Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Design meubelen Oldenzaal

Bij design draait het allemaal om balans, nadruk, eenheid, ritme en proportie. Om dit te creëren moet je de juiste combinatie van ruimte, lijnen, vormen, kleuren en texturen weten te vinden. Brok Interieur heeft ‘alles in huis’ voor jouw woonwensen. Van een kleine finishing touch tot een complete make-over voor je interieur. Design meubelen voor Oldenzaal en omgeving voor je woonkamer, slaapkamer, hal, keuken en elke andere ruimte in huis.

In ons assortiment vind je banken, luxe fauteuils, tafels, wandmeubelen, verlichting, bedden, boxsprings en complete eettafelsets. En ook voor vloer- en raamdecoratie kun je bij ons shoppen. Bekijk ons aanbod online of kom gratis en vrijblijvend brainstormen met onze stijladviseurs om van jouw huis een droomhuis te maken.

Kom woonwinkelen in onze showroom!

Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand* 12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je er zeker van zijn dat onze woonexpert aanwezig is op het moment van je bezoek? Maak online alvast een afspraak. Dit kan ook buiten kantooruren.

De complete woonkamer, slaapkamer, keuken of woning laten restylen en heb je al een idee van je wensen? Vul ons stijlplan in en laat onze ontwerpers een 3D schets maken.

Waarom Brok Interieur?

✓ Al bijna 90 jaar hét adres voor design meubelen in Oldenzaal e.o.
✓ Wij hebben een ruim 3.000 m2 ruime showroom
✓ Woonkamer, slaapkamer, verlichting, vloer- en raamdecoratie
✓ Deskundig interieuradvies op maat
✓ Voor de deur parkeren
✓ Maak gebruik van Brok’s bezorgservice

Design meubelen voor Oldenzaal e.o.

Brok Interieur is al bijna 90 jaar jouw vertrouwde adres voor design meubelen van topkwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken, zoals Artifort, Gelderland, Montis en Leolux en bieden een breed assortiment aan interieurcombinaties. Van een Scandinavisch interieur tot romantisch, modern, industrieel of botanisch: alles is mogelijk. Wij gaan graag met jouw woonwensen aan de slag!

Naast een nieuw interieur, leggen wij ook graag een goede basis in je woning, met onze vloer- en raamdecoratie. Van PVC vloeren tot tapijt en van jaloezieën tot shades en zonwering. Online tonen we een greep uit onze collectie, in onze showroom kun je naar hartenlust woonwinkelen of een ontwerp op maat laten maken. Ben je geslaagd, maar heb je niet de mogelijkheid om je nieuwe meubels zelf te vervoeren? Geen probleem! De Brok bezorgservice brengt je nieuwe interieur tot aan de voordeur en daar voorbij.

Reviews uit Oldenzaal

“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”

Onze showroom bezoeken vanuit Oldenzaal? Routekaart

Afspraak maken