Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Design meubelen Hengelo

Soms koop je een meubel waarmee je ineens een compleet nieuwe look & feel creëert in huis. Als een schilderij bedoeld is om naar te kijken en mode om te dragen, dan zijn meubels bedoeld om op te zitten slapen, werken en leven, oftewel: voor het alledaagse. Toch zijn onze producten alles behalve alledaags. Ben je op zoek naar unieke design meubelen in Hengelo? Dan is onze showroom een absolute must see! Naast onze ruime woonwinkel van 3.000 m2, vol met de nieuwste design stukken, hebben wij ook een grote slaapafdeling met gecertificeerde slaapexperts. Onze vakspecialisten geven advies op maat voor elke ruimte in huis.

Design meubelen koop je niet voor even, het zijn topstukken waar je jarenlang woonplezier van hebt. Vanuit praktische en esthetische overwegingen en met oog voor detail. In ons assortiment vind je banken, tafels en eetkamerstoelen, verlichting, bedden, boxsprings en vloer- en raamdecoratie. Van bekende A-merken als Auping, Design on Stock, Leolux, Luxaflex en Sunway, die garant staan voor topkwaliteit. Deze garantie geven wij bij elke aankoop.

Kom langs bij Brok Interieur

Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag                             10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                                  10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*        12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je er zeker van zijn dat de juiste specialist aanwezig is op het moment van je bezoek? Maak online alvast een afspraak. Dit kan ook in de weekenden of avonduren.

Heb je al een bepaalde stijl voor ogen? Vul ons stijlplan in en laat onze ontwerpers een 3D schets maken, waarmee we jouw woonwensen tastbaar maken.

Waarom design meubelen van Brok interieur?

✓ Je vindt ons op nog geen 15 minuten rijden van Enschede
✓ Een ruime showroom van 3.000 m2

✓ Bekende A-merken als Auping, Design on Stock en Leolux
✓ Gratis woonadvies op maat
✓ Wonen, slapen, verlichting, vloer- en raamdecoratie
✓ Voor de deur parkeren, op zondag gratis
✓ Gratis brainstorm!

 

Onze wooncollectie

Bij Brok vind je niet zomaar een stoel, bank, tafel of boxspring. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld door gecertificeerde woonspecialisten. Het zijn stuk voor stuk unieke items voor nu en in de toekomst. In elke denkbare woonstijl en, indien gewenst, op maat gemaakt. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dan helpen onze woonspecialisten je graag met passend advies. Plan online een afspraak in of bezoek onze showroom om te komen proefzitten.

Online tonen we slechts een greep uit onze collectie. In onze showroom hebben we alles per categorie geëtaleerd. Van een mega woonafdeling tot een kingsize slaapafdeling, vloeren, raamdecoratie en verlichting. Kom gratis en vrijblijvend brainstormen en laat onze experts een 3D ontwerp op maat maken, om je woonwensen te visualiseren.

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo Routekaart

Afspraak maken