Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Design meubelen Enschede

De definitie van design is voor iedereen anders. Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Voor de 1 moet het functioneel, innovatief of esthetisch zijn. De ander gaat voor eerlijk, duurzaam of een ontwerp met oog voor detail. Ben je op zoek naar design meubelen in Enschede? Een collectie met unieke producten van A-merken, die topkwaliteit en jarenlang woonplezier garanderen? Brok Interieur ligt op nog geen kwartier rijden!

Van banken, relaxfauteuils, tafels, stoelen, wandmeubelen en verlichting tot bedden, boxsprings, matrassen en vloer- en raamdecoratie. Onze ruim 3.000 m2 ruime showroom is gevuld met topstukken voor elke woonwens. En vind je het lastig om zelf een keuze te maken in dit enorme aanbod? Dan helpen onze interieuradviseurs je graag verder. Wij werken met gecertificeerde specialisten, die jouw ideeën vertalen naar een ontwerp in 3D. Plan online een afspraak in of kom langs. Je bent van harte welkom!

Kom woonwinkelen bij Brok Interieur

Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag                             10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                                                  10:00 – 17:00 uur
Laatste zondag van de maand*        12:00 – 17:00 uur

*Alleen op afspraak

Wil je er zeker van zijn dat de juiste specialist aanwezig is op het moment van je bezoek? Maak online alvast een afspraak. Dit kan ook in de weekenden of avonduren.

Heb je al een bepaalde stijl voor ogen? Vul ons stijlplan in en laat onze ontwerpers een 3D schets maken, waarmee we jouw woonwensen tastbaar maken.

Waarom Brok?

Brok Interieur is gevestigd in het centrum van Hengelo. We zijn goed bereikbaar met de auto en voor de deur zijn volop parkeermogelijkheden. Onze showroom is elke laatste zondag van de maand (op afspraak) geopend, dan is parkeren kosteloos

✓ Je vindt ons op nog geen 15 minuten rijden van Enschede
✓ Een ruime showroom van 3.000 m2

✓ Bekende A-merken als Auping, Design on Stock en Leolux
✓ Gratis woonadvies op maat
✓ Wonen, slapen, verlichting, vloer- en raamdecoratie
✓ Voor de deur parkeren, op zondag gratis
✓ Gratis brainstorm!

 

Design meubelen voor Enschede e.o.

Brok Interieur is al bijna 90 jaar jouw vertrouwde adres voor design meubelen van topkwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken, zoals Artifort, Gelderland, Montis en Leolux en bieden een breed assortiment aan interieurcombinaties. Van een Scandinavisch interieur tot romantisch, modern, industrieel of botanisch: alles is mogelijk. Wij gaan graag met jouw woonwensen aan de slag!

Naast een nieuw interieur, leggen wij ook graag een goede basis in je woning, met onze vloer- en raamdecoratie. Van PVC vloeren tot tapijt en van jaloezieën tot shades en zonwering. Online tonen we een greep uit onze collectie, in onze showroom kun je naar hartenlust woonwinkelen of een ontwerp op maat laten maken. Ben je geslaagd, maar heb je niet de mogelijkheid om je nieuwe meubels zelf te vervoeren? Geen probleem! De Brok bezorgservice brengt je nieuwe interieur tot aan de voordeur en daar voorbij.

Reviews uit Enschede

“Goede hulp in de winkel, nette levering”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Kennis van de markt en kleurinspiratie”

Onze showroom bezoeken vanuit Enschede Routekaart

Afspraak maken