Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Boxspring Oldenzaal

Op zoek naar een speciaalzaak voor de aanschaf van een boxspring in Oldenzaal? Breng dan zeker een bezoek aan Brok Interieur. Onze showroom is gevestigd in het nabijgelegen Hengelo – dat is slechts een kwartiertje rijden vanuit Oldenzaal. En het is het dubbel en dwars waard, want Brok Interieur biedt niet alleen de grootste keuze in boxsprings van A-merken, maar ook de beste service. Kom langs en ervaar het zelf!

Als je je aan het oriënteren bent op boxsprings in Oldenzaal, dan kies je natuurlijk niet de eerste de beste die je tegenkomt. De aanschaf van een nieuwe boxspring is iets heel persoonlijks en er zijn tal van factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan je gewicht, je slaaphouding, het matrastype en de stijl van de boxspring. Om jou te helpen bij het maken van je keuze hebben we bij Brok Interieur een team van ervaren slaapspecialisten, die je graag bijstaan met een persoonlijk advies. Ook proefliggen is bij ons geen enkel probleem!

Brok Interieur

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Brok Interieur is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Daarnaast zijn we elke koopzondag (de laatste zondag van de maand) geopend van 12:00 tot 17:00 (enkel op afspraak)

Kun jij wel wat deskundig advies gebruiken bij de aankoop van een nieuw bed of matras? Dat is bij Brok Interieur geen enkel probleem. Als je zeker wilt weten dat er een slaapspecialist beschikbaar is tijdens jouw bezoek aan onze showroom, maak dan even een afspraak. Dit kan eventueel ook in de avonduren!

Onze showroom is te vinden in het centrum van Hengelo, op ongeveer 15 minuten vanaf Oldenzaal. Parkeren is goed mogelijk voor de deur.

✓ Vertrouwd adres voor boxsprings nabij Oldenzaal
✓ Grote showroom met mooie slaapafdeling
✓ Verschillende boxspring modellen van A-merken
✓ Slaapadvies op maat (ook op afspraak mogelijk)
✓ Parkeren kan gewoon voor de deur
✓ Inspiratie opdoen onder het genot van een kop koffie

 

Unieke beddenzaak op 15 minuten vanaf Oldenzaal

Voor jouw ideale boxspring in Oldenzaal ben je best bereid om een klein stukje te rijden, toch? Het is in elk geval zeker aan te raden om gewoon eens een bezoek te brengen aan Brok Interieur. Want naast een ruime keuze in boxsprings wil je natuurlijk ook verzekerd zijn van deskundig advies en een goede service! Onze gecertificeerde specialisten hebben járenlange ervaring op het gebied van boxsprings en helpen je graag bij het maken van je keuze.

Behalve voor een boxspring in Oldenzaal of omstreken kun je ook bij Brok Interieur terecht voor de rest van je slaapkamer. Van hoofdkussens tot bedlinnen en van nachtkastjes tot linnenkasten, we hebben het allemaal in huis. Zo maak jij je slaapkamer helemaal compleet! En als je dan toch bij ons langskomt, kun je ook een kijkje nemen bij onze designmeubelen. Ook voor advies over de aanschaf van vloeren en raambekleding zit je goed bij ons. De koffie staat klaar!

Reviews uit Oldenzaal

“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”

Onze showroom bezoeken vanuit Oldenzaal? Routekaart

Afspraak maken