Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Boxspring Hengelo

Heeft je huidige bed echt zijn beste tijd gehad en ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor de aanschaf van een boxspring in Hengelo? Breng dan eens een bezoek aan Brok Interieur! Onze showroom, gevestigd in het centrum van Hengelo, beschikt over een grote slaapafdeling met een indrukwekkende collectie boxsprings van A-merken. Bovendien staat er een team van gecertificeerde slaapspecialisten klaar om jou van een deskundig advies te voorzien.

Er is tegenwoordig heel veel keus op het gebied van boxsprings. Het enorme aanbod kan best overweldigend zijn. Er zijn vaste en elektrisch verstelbare boxsprings, in een breed scala aan uitvoeringen en afmetingen. Hoe kom je er nu achter welke boxspring het beste bij jou past? Nou, daar kunnen onze slaapspecialisten je bij helpen! Zij kunnen je, op basis van onder andere je lengte, gewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeuren, van een gedegen advies op maat voorzien. Daarnaast kunnen ze je helpen bij het uitzoeken van een bijpassend matras.

Brok Interieur Hengelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Brok Interieur Hengelo is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00, doordeweeks tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag; dan zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 (Enkel op afspraak; elke laatste van de maand)

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk slaapadvies. Op die manier weet je zeker dat er een slaapspecialist aanwezig is die de tijd kan nemen om je te helpen!

Boxspring Hengelo kopen? Kom langs bij Brok Interieur!

✓ Hét adres voor een boxspring in Hengelo
✓ 3.000 m2 ruime showroom met interieurinspiratie
✓ Bedden en boxsprings van opmerken
✓ Persoonlijk advies van onze slaapspecialisten
✓ Gevestigd in het centrum van de stad
✓ Voor inspiratie, informatie & advies

*Corona maatregelen*

Bij Brok Interieur vinden we het belangrijk dat iedereen veilig bij ons kan winkelen. Daarom hanteren wij corona maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

De beste woonwinkel voor een boxspring in Hengelo

Als je een boxspring aanschaft, dan doe je een investering waar je in elk geval de komende tien jaar profijt van moet hebben. En aangezien we bijna een derde van ons leven in bed doorbrengen, is het zeker de moeite waard om jezelf voor de aankoop goed te laten informeren over de mogelijkheden die je hebt. Bij Brok Interieur weten we dat proefliggen essentieel is bij het maken van een weloverwogen keuze. We nodigen je dan ook graag uit om een afspraak te maken voor een persoonlijk slaapadvies. Vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie!

Je komt bij ons langs omdat je op zoek bent naar een goede boxspring in Hengelo, en daar helpen we je uiteraard graag bij. Maar we hebben nog veel meer moois in ons assortiment! Naast alles dat je maar nodig kunt hebben voor de inrichting van je slaapkamer hebben we ook een zeer uitgebreide collectie met designmeubelen, aangevuld met vloer- en raamdecoratie. Neem dus vooral de tijd om lekker rond te kijken en inspiratie op te doen voor je interieur. Met een showroom van meer dan 3.000 m2 is bij Brok Interieur werkelijk voor ieder wat wils te vinden!

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo? Routekaart

Afspraak maken