Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Boxspring Almelo

Zoek je naar een goed adres voor de aankoop van een nieuwe boxspring in Almelo? Dan raden we je aan om eens een bezoekje te brengen aan Brok Interieur. Deze woonwinkel is gevestigd in Hengelo, op nog geen 20 minuten rijden vanuit Almelo. De ruim 3.000 m2 grote showroom heeft een indrukwekkende slaapafdeling met boxsprings van topmerken zoals Auping, Carpe Diem en Pullman. Hier vindt je, zeker met de hulp van gecertificeerde slaapspecialisten, ongetwijfeld jouw perfecte boxspring!

Iedereen heeft weer andere wensen en behoeften als het op een boxspring aankomt. Als je bijvoorbeeld graag in bed leest of tv kijkt, dan is een elektrisch verstelbare boxspring het overwegen waard. Ook de afmetingen zijn erg belangrijk. Je kunt een boxspring van twee bij twee meter willen, maar daar moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben! En dan zijn er nog zaken zoals de stijl, de bekleding en het matrastype. Er komt dus best nog wat kijken bij het uitzoeken van een boxspring. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De ervaren slaapspecialisten van Brok Interieur helpen je graag met een gedegen advies!

Brok Interieur

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Elke laatste zondag van de maand: 12:00 – 17:00 (Enkel op afspraak; elke laatste van de maand)

Je mag spontaan bij ons langskomen, maar je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk slaapadvies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Brok Interieur is gevestigd aan de Drienerstraat, in het centrum van Hengelo.

✓ Vertrouwd adres voor een nieuwe boxspring in Almelo en omstreken
✓ Op nog geen 20 minuten rijden vanaf Almelo
✓ Ruime showroom met boxsprings van A-merken
✓ Deskundig advies van ervaren slaapspecialisten
✓ Volop parkeerplekken voor de deur
✓ Met of zonder afspraak

 

Hét adres voor boxsprings, op een kleine 20 minuten vanaf Almelo

Je koopt natuurlijk niet elk jaar een nieuwe boxspring. Het is daarom van essentieel belang om je goed te oriënteren op de mogelijkheden alvorens je de knoop doorhakt. De slaapspecialisten van Brok Interieur hebben een jarenlange ervaring en helpen je graag om aan de hand van jouw wensen, voorkeuren en slaapgewoontes de perfecte boxspring uit te zoeken. Het is slechts een korte rit naar Hengelo, dus zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een boxspring in Almelo of omgeving.

Behalve voor boxsprings, bedden, matrassen, bedlinnen en diverse meubels en accessoires voor de slaapkamer, kun je ook bij Brok Interieur terecht voor vloeren, vloerkleden, raamdecoratie, designmeubilair en verlichting. Kortom, als je op zoek bent naar een boxspring in Almelo maar het ook leuk vindt om op je gemak inspiratie op te doen voor de inrichting van je woning, kom dan langs bij Brok Interieur. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen; de koffie staat klaar!

Reviews uit Almelo

“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”
“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”

Onze showroom bezoeken vanuit Almelo? Routekaart

Afspraak maken