Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Beddenzaak Hengelo

Als je een nieuw bed of matras wilt aanschaffen en daarvoor op zoek bent naar een goede beddenzaak in Hengelo, dan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een ruime keuze en een goede service. Kom daarom eens langs bij Brok Interieur! Onze ruime showroom, gevestigd in het centrum van Hengelo, beschikt over een grote slaapafdeling waar je terecht kunt voor bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens, bedlinnen en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom!

Zowel bij de aanschaf van een bed als een matras is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Het gaat immers om je slaapcomfort, en dat is erg belangrijk als je verzekerd wilt zijn van een goede nachtrust! Bij Brok Interieur hebben we een team van ervaren slaapspecialisten die over alle kennis en expertise beschikken om jou van een gedegen advies te voorzien. Op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften laten ze je zien wat er zoal mogelijk is en wat het beste bij jou past. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot proefliggen.

Brok Interieur Hengelo

Brok Interieur: dé beddenzaak van Hengelo
Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Ook zijn we elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00. (Enkel op afspraak; elke laatste van de maand)

Wil je zeker weten dat we de tijd voor je kunnen nemen als je langskomt? Maak dan even een afspraak voor een persoonlijk slaapadvies. Dat kan eventueel ook in de avonduren!

Brok Interieur is dé beddenzaak van Hengelo. Wij zijn te vinden in het centrum aan de Drienerstraat, met volop parkeergelegenheid voor de deur.

✓ Unieke beddenzaak in Hengelo
✓ 3.000 m2 ruime showroom met grote slaapafdeling
✓ Bedden, boxsprings, matrassen & meer
✓ Deskundig slaapadvies op maat
✓ Makkelijk parkeren voor de deur
✓ De koffie is altijd vers!

 

Zeer ruime beddenzaak Hengelo

Als de beddenzaak van Hengelo en omstreken helpen we je graag bij het uitzoeken van je ideale bed, boxspring, matras of hoofdkussen. Het maakt niet uit of je je nog aan het oriënteren bent en gewoon lekker inspiratie op wilt doen, of al precies weet wat je zoekt; iedereen kan bij ons terecht! Wij verkopen uitsluitend A-merken, zodat je verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Ook voor de inrichting van je slaapkamer kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes, linnenkasten, vloerkleden en verlichting. We hebben het allemaal in huis!

Brok Interieur is meer dan alleen een beddenzaak in Hengelo. In onze showroom vindt je namelijk ook een enorm assortiment met de mooiste designermeubelen, raamdecoratie en vloeren. Je kunt tevens bij ons terecht voor deskundig advies met betrekking tot de inrichting van je interieur. Als je hier behoefte aan hebt, adviseren we je om even een afspraak te maken; op die manier weet je zeker dat er een slaapspecialist beschikbaar is die de tijd voor je kan nemen om je te helpen. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!

Reviews uit Hengelo

“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”
“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo? Routekaart

Afspraak maken